Castello Leopoldo.
Volledig scherm
Castello Leopoldo. © EasyReserve via Holidu

Dracula achterna: 7 mysterieuze kastelen in Europa voor een lastminute halloweenverblijf

In het kasteel van graaf Dracula kan je – gelukkig maar – niet overnachten. Je kan wel in een pak andere kastelen logeren niet ver van België om met Halloween aan je trekken te komen. Imposante vertrekken, met kandelaars verlichte gangen, verlaten gronden en misschien wel een verdachte butler: zeven mysterieuze burchten om met vrienden of familie in te verblijven, als je durft. 

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.