Getty Images, graphologie.be
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images, graphologie.be

Dit zegt je handschrift over jou

Onthult je handschrift iets over jouw persoonlijkheid? Echt wel, als je ’t vraagt aan grafologe Marie-Thérèse Christians-Baetslé. Omdat het de ‘Dag van het Handschrift’ is, beantwoordt ze 7 prangende vragen. Waar wijzen grote, ronde letters op? En is het toevallig dat dokters zo onleesbaar schrijven? “Dit type letters kunnen een eerste teken van egocentris­me zijn.”

 1. De assen of een haartje van een geliefde rond je hals? Steeds meer mensen halen troost uit een rouwjuweel

  De assen of een haartje van een geliefde rond je hals? Steeds meer mensen halen troost uit een rouwjuweel

  In de realityserie ‘The Kardashians’ maakte Kris Jenner (66) onlangs een opvallende opmerking. De mater familias wil dat haar kinderen haar assen bij zich dragen, als ze ooit komt te overlijden. Op het eerste gezicht klinkt dat misschien een beetje luguber, maar er is steeds meer vraag naar zulke rouwjuwelen. “Wanneer we iemand dierbaar verliezen, willen we hen dicht bij ons dragen en liefst op een discrete manier.”
 2. Na ‘Flowers' van Miley Cyrus: dit zijn de vlijmscherpste wraaknummers ooit geschreven (en de exen waar ze over gaan)
  MUZIEK

  Na ‘Flowers' van Miley Cyrus: dit zijn de vlijm­scherp­ste wraaknum­mers ooit geschreven (en de exen waar ze over gaan)

  Met haar nieuwe single ‘Flowers’ pakt Miley Cyrus (30) haar ex-man Liam Hemsworth stevig aan. Drie jaar na haar scheiding heeft de popster de stukgelopen relatie duidelijk verwerkt. “Ik kan beter van mezelf houden dan jij”, klinkt het zelfverzekerd. Maar de Amerikaanse zangeres is lang niet de enige die wraak neemt op haar ex in een liedje. Van Justin Bieber tot Taylor Swift: dit zijn de beste wraaknummers op een rijtje.