Dit waren de meest ontroerende momenten in de ceremonie voor Lara Switten: “Ik zal ervoor zorgen, lieve schat, dat je nooit vergeten wordt”

Gisteren namen we afscheid van NINA-columniste Lara Switten, de mama van drie die ons bijna een jaar liet meebeleven hoe ze tegen baarmoederhalskanker vocht. Op de prachtige ceremonie haalden haar naaste vrienden en familie herinneringen op aan de vrouw die Lara was. Goedlachs, warm, koppig, dapper. Een overzicht van de liefde, de vechtlust en de lichtpuntjes op haar afscheidsceremonie. Hier bekijk je alle fragmenten. 

  1. COLUMN. Hartsvriendin Ine over Lara’s laatste dagen: “Ze liet ons inzien dat samenzijn alles is”
    PREMIUM

    COLUMN. Hartsvrien­din Ine over Lara’s laatste dagen: “Ze liet ons inzien dat samenzijn alles is”

    “Lara nam haar tijd, en ze gaf ons tijd. Om te vertellen, om afscheid te nemen.” Maandenlang ontroerde ze ons met haar column in NINA. Momblogger Lara Switten, die week na week openhartig vertelde over leven met baarmoederhalskanker als mama van drie. Deze week namen we afscheid van een vrouw zo mooi als een bloem. Ze wordt hard gemist, nu al. Hartsvriendin Ine, die samen met Lara de columns schreef, waakte de laatste dagen van Lara’s leven mee aan haar bed: “Ze bracht mensen samen, altijd al. Ook nu zorgde ze ervoor dat mensen elkaar vonden.”