Dit ene verrassende ding mag volgens reizigers niet ontbreken in de hotelkamer

Unsplash
Een hemelsgroot bed, een prachtig uitzicht, een douche met vijf verschillende massagestanden en uitstekende roomservice: er zijn heel wat zaken die bepalen of een hotelkamer tot de crème de la crème behoort. Maar wat volgens globetrotters écht niet mag ontbreken, zijn – raar maar waar - stopcontacten.

Als je er eventjes bij nadenkt, is het misschien geen al te grote verrassing. Tegenwoordig sleuren reizigers immers een heleboel technische hebbedingen en snufjes met zich mee, zoals een smartphone, camera, tablet, laptop, haardroger en stijltang.

Op het online forum Quora werd een rondvraag gedaan naar wat mensen het belangrijkste vinden als ze een hotel uitkiezen. Het antwoord ‘voldoende stopcontacten’ kwam dus het vaakst naar boven. Ook belangrijk is dat ze op een logische locatie staan. Er is immers niets frustrerender dan ’s nachts je telefoon willen opladen, maar eerst nog je bed en nachtkastje moeten verschuiven om het stopcontact te vinden.

Wat er nog belangrijk is? Gratis wifi, no surprise there. Op plaats drie staat een comfortabel bed. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rudi berghmans

  een spiegel achter of opzij van het bed is altijd leuk

 • Luc Deville

  Gratis wi-fi en ik die dacht dat gratis niet bestaat. Blijkbaar wel voor internet verslaafden.

 • Leo De Laet

  Heb vorig weekend nog ondervonden.

 • Patrick Rasschaert

  Inderdaad er is nood aan kleerhaken maar uit ervaring weet ik dat toeristen meestal bij het verlaten van de kamers kleerhaken meenemen. Installeren van systemen waar kleerhaken onmogelijk kunnen verwijderd of meegenomen worden is een relatief duur systeem.

 • Nicole Gloden

  En kleerhaken om de jassen en zo aan te hangen. Ontbreken ALTIJD...