Links: seksuoloog Wim Slabbinck. Rechts: foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: seksuoloog Wim Slabbinck. Rechts: foto ter illustratie. © Nathalie Samain / Getty Images

Dirks (50) seksleven lijdt onder zijn ene afknapper. “Ik vind grote schaamlippen lastiger dan een imperfect gebit”

Dirk (50) kan moeilijk intiem zijn met een vrouw als zij niet beschikt over de ‘perfecte’ vulva: kleine schaamlippen en géén verkleuring, alsjeblieft. “Anders mis ik overgave in bed. En zo lopen, tot mijn spijt, mijn relaties stuk.” Hij wil zich die onrealistische eisen afleren. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies en vertelt hoe je van seks geniet zónder storende gedachten over je partners uiterlijk.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Thomas (44) worstelt met erectieproblemen sinds zijn scheiding. “Seks met andere vrouwen lukt niet”
  PREMIUM

  Thomas (44) worstelt met erectiepro­ble­men sinds zijn scheiding. “Seks met andere vrouwen lukt niet”

  Thomas (44) en Roos (40) waren tien jaar lang een droomkoppel en woonden in een droomhuis. Maar door overspel kwam er een abrupt einde aan hun verhaal. Vandaag, twee jaar later, worstelt Thomas nog altijd met die liefdesbreuk. “Ik lig zodanig in de knoop dat ik last heb van erectiestoornissen.” Hoe kan je het leven na een echtscheiding weer oppikken? Seksuoloog Wim Slabbinck geeft advies.