rv
Volledig scherm
© rv

Dezelfde voornaam als je partner? Deze 2 koppels hebben het vlaggen: “Wij waren voorbestemd voor elkaar”

Als koppel deel je lief en leed, maar wat als je daarnaast ook dezelfde voornaam deelt? Deze twee koppels kunnen erover meespreken: ze heten Marc en Marc, en Kim en Kim. Ze belandden méér dan eens in verwarrende, maar vooral grappige situaties. “Mijn man werd jarenlang ‘mevrouw Hapers' genoemd door de bank.”

 1. Brecht en Tine zijn al jaren getrouwd en nog steeds verliefd. “We praten over hertrouwen. Dit mag nog 20 jaar duren”
  PREMIUM

  Brecht en Tine zijn al jaren getrouwd en nog steeds verliefd. “We praten over hertrouwen. Dit mag nog 20 jaar duren”

  Café ’t Bankske in Wevelgem vormde het decor voor de eerste ontmoeting tussen Tine en Brecht, die toevallig aan elkaar werden geïntroduceerd doordat een gezamenlijke vriendin hen aan hetzelfde tafeltje plaatste. Daarna volgt een lang én gelukkig huwelijk. De verdere details doen ze graag uit de doeken: van hun eerste kus tot hun geheim voor een goede relatie. “We maakten één keer ruzie. Over een bureau van IKEA die we in elkaar moesten steken.”
 2. Seks in een Honda Civic en de roddel over zijn ‘ene teelbal’: 11 stoute kantjes van acteur Michiel De Meyer
  PREMIUM

  Seks in een Honda Civic en de roddel over zijn ‘ene teelbal’: 11 stoute kantjes van acteur Michiel De Meyer

  Michiel De Meyer (28) speelt Ben in ‘Lisa’ op VTM. Een brave rol, maar Michiel is in het echte leven een beetje stout, bekent hij ons. Hij verspreidt eigenhandig de pikantste roddel over zichzelf, gelooft in complottheorieën en geeft tijdens een seksscène op het werk altijd álles — of iets te veel. “Vijftien man stond te lachen om wat ik deed. We moesten de take helemaal opnieuw doen.”