Deze tattoo-artiest geeft vrouwen die borstkanker overleefden gratis meer zelfvertrouwen

VTM NIEUWS
De Braziliaanse tattoo-artiest Yurgan Barret geeft vrouwen die borstkanker hebben overleefd op een opmerkelijke manier weer meer zelfvertrouwen. Hij tatoeëert tepels en areola’s, de huidkleurige cirkel rond de tepel, bij vrouwen die hun borst lieten amputeren.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Voor heel wat vrouwen heeft zo’n amputatie niet alleen lichamelijke gevolgen, maar ook emotionele. Het geeft sommige onder hen een deuk in hun zelfvertrouwen en daarom besliste Barret om zich te specialiseren in het tatoeëren van tepels en areola’s.

Barret is een van de beste tattoo artiesten van Brazilië en houdt twee dagen per maand vrij om de speciale tattoos te zetten. Omdat Barret weet hoe belangrijk de tattoo is voor sommige vrouwen, zet hij ze volledig gratis. 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • christiane pauwels

  Dit wordt hier in Belgie ook gedaan hoor! Mijn dochter heeft een opleidingscentrum voor esthetika met o.m. cursussen permanente make-up en daar horen ook lessen reconstructie van tepels enz bij! Waarom zo ver zoeken voor wat hier ook bestaat!

 • Geert Debouver

  Respect ! Zouden er meer van moeten zijn. Helaas gaat het in het echte leven steeds om geld en eigen persoon

 • Melanie Van den broeck

  Ja het kan mooi gedaan worden hè maar kan het geen kwaad voor degene met borst implantaat want die vrouw heeft een implantaat dat zie je . Ik vraag me af of het niet gevaarlijk is.

 • desmet diana

  Waarom kan dat hier niet ??? Hier kost het 350€ of dat het nog nie erg genoeg is heel dat proces waar je door moet

 • Johan De Vos

  Bestaat hier ook hoor.