VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Deze tattoo-artiest geeft vrouwen die borstkanker overleefden gratis meer zelfvertrouwen

De Braziliaanse tattoo-artiest Yurgan Barret geeft vrouwen die borstkanker hebben overleefd op een opmerkelijke manier weer meer zelfvertrouwen. Hij tatoeëert tepels en areola’s, de huidkleurige cirkel rond de tepel, bij vrouwen die hun borst lieten amputeren.

6 reacties

 • christiane pauwels

  3 jaar geleden
  Dit wordt hier in Belgie ook gedaan hoor! Mijn dochter heeft een opleidingscentrum voor esthetika met o.m. cursussen permanente make-up en daar horen ook lessen reconstructie van tepels enz bij! Waarom zo ver zoeken voor wat hier ook bestaat!
 • Geert Debouver

  3 jaar geleden
  Respect ! Zouden er meer van moeten zijn. Helaas gaat het in het echte leven steeds om geld en eigen persoon
 • Melanie Van den broeck

  3 jaar geleden
  Ja het kan mooi gedaan worden hè maar kan het geen kwaad voor degene met borst implantaat want die vrouw heeft een implantaat dat zie je . Ik vraag me af of het niet gevaarlijk is.
 • desmet diana

  3 jaar geleden
  Waarom kan dat hier niet ??? Hier kost het 350€ of dat het nog nie erg genoeg is heel dat proces waar je door moet
 • Johan De Vos

  3 jaar geleden
  Bestaat hier ook hoor.
 1. Zichtbare bh-bandjes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

  Zichtbare bh-band­jes of opwaaiende rokjes? Met deze handige modetrucs ga jij een zorgeloze zomer tegemoet

  De zomer is ein-de-lijk in aantocht en dat betekent dat we onze zwierige jurkjes weer naar boven mogen halen. Maar veel zomerse outfits kennen ook een keerzijde. Denk: opwaaiende rokjes tijdens een fietstochtje of zichtbare bh-bandjes bij een kleedje met een open rug. Niet zo handig of flatterend. Maar daarvoor hoef je die leuke kleedjes nog niet aan de kant te schuiven. Wij zetten vijf geniale fashion hacks voor jou op een rijtje, zodat jij je niet langer zorgen hoeft te maken om jouw outfit.
 2. On the glow: beautyredactrice Sophie tipt de absolute must-haves voor je toilettas op vakantie

  On the glow: beautyre­dac­tri­ce Sophie tipt de absolute must-ha­ves voor je toilettas op vakantie

  Of je nu het vliegtuig neemt naar een verre bestemming, de auto richting Europa, of als een Columbus in eigen land op ontdekking gaat: die toiletzak reist hoe dan ook mee. Het enige probleem is dat die toiletzak soms nogal zwaar kan uitdraaien. Zet daarom zeker deze zorgvuldig gekozen must-have zomeritems op je inpaklijst. Ze nemen amper plaats in, én je ziet er gegarandeerd stralend uit op de vakantiefoto’s. Say cheese!