Deze man is wel heel verslaafd aan plastische chirurgie

Rodrigo vroeger (rechts) en nu (links).
Twitter Rodrigo vroeger (rechts) en nu (links).
"Ik gaf 125 000 pond uit aan operaties omdat ik er niet bijhoorde", zegt Rodrigo. De man is verslaafd aan plastische chirurgie. Zijn gezicht en de rest van zijn lichaam? Volledig omgebouwd. "Ik ben niet zo geboren, ik ben artificieel gemaakt", zegt hij.

Elf jaar geleden verhuisde de uit Brazilië afkomstige vliegtuigsteward naar Londen en hij vond meteen dat hij er qua uiterlijk niet bijhoorde. Hij koos voor een wel heel drastische oplossing: hij veranderde heel zijn lichaam.  "Ik ben niet zo geboren, ik ben artificieel gemaakt", zegt hij.

Rodrigo onderging onder meer drie neusoperaties, een liposuctie en een kaakoperatie. Hij kreeg wang - en kinimplantaten, implantaten in zijn borstkas en vullers in zijn biceps, benen en buikspieren. Dat sixpack dat je ziet? Niet echt dus. In totaal onderging hij al 24 medische ingrepen waarvoor hij maar liefst 125 000 pond neertelde. Elke maand geeft hij ook nog eens 200 pond uit aan pillen, zalfjes en spierverstevigingsmachines. Hij kijkt uit naar zijn vierde neusoperatie.

"Ik geef toe dat ik verslaafd ben aan operaties en zal blijven gaan tot ik mezelf perfect voel. Ik heb heel wat werk om dit lichaam te onderhouden, maar ik denk niet dat ik spijt zal hebben", besluit hij.

World News Addict on TwitterReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels