Deze huisdieren zijn minstens even bekend als hun baasje

screenshot Youtube
Wie Karl Lagerfeld zegt, die zegt Choupette, Taylor Swift neemt haar kat mee als accessoire en Lady Gaga gaat maar wat graag op de foto met haar hond. Ontmoet deze celebrity huisdieren die minstens even bekend zijn als hun baasjes.

Meredith is allergic to joy.

Een foto die is geplaatst door null (@) op

De katten van Taylor Swift

Dat Taylor Swift dol is op haar katten zal iedere Instagram-fan kunnen beamen. Op haar sociale media zijn de beestjes immers alomvertegenwoordigd. Maar daar blijft het niet bij. Zo werd ze al gespot met het beestje op de arm, en als ze echt niet meekunnen op reis? Dan neemt ze gewoon een gigantisch kartonnen bord van haar huisdieren mee.

Fun fact: Taylors katten zijn genoemd naar haar twee favoriete televisiepersonages: Dr. Meredith Grey uit 'Grey's Anatomy' en detective Olivia Benson uit 'Law & Order'. De twee actrices die deze personages vertolken waren overigens ook samen te zien in Taylors videoclip 'Bad Blood'.

photo_news

Austin AfterParty #TonyGaga

Een foto die is geplaatst door null (@) op

De honden van Lady Gaga

Lady Gaga is dan weer duidelijk een hondenmens. Zij heeft namelijk twee schattige bulldogs in huis waar ze dol op is. Miss Asia Kinney en jonger broertje Koji zijn minstens even vaak op haar foto's te zien als zijzelf.

Fun fact: Miss Asia Kinney wist al een serieuze modellenopdracht binnen te halen. Zo was ze te zien in de campagne van het bekende Amerikaanse handtassenmerk Coach.

Coach
Hiyo

Het konijn van Cara

Chillen op hotelkamers, stiekem mee naar modellenfeestjes en de leukste VIP-party's: Cara's konijn Cecil heeft een luilekkerleventje van jewelste. En hij heeft een hoge aaibaarheidsfactor.

Fun fact: wie helemaal dol is op Cecil kan haar ook volgen op sociale media. De fluffy viervoeter heeft immers een eigen Instagrampagina.

Instagram Cara Delevingne

Not quite ready for my close up. #EasilyDistracted

Een foto die is geplaatst door null (@) op

De luxepoes van Karl Lagerfeld

Dat Choupette het woord luxepoes een heel nieuwe betekenis geeft, is het understament van het jaar. De kat heeft haar eigen iPad, twee dames die haar op haar wenken bedienen en zelfs een privévliegtuig. Ook stond ze al model voor talloze modecampagnes, heeft ze haar eigen make-uplijn en is ze het gezicht van Karls eigen modemerk.

Fun fact: vorig jaar verdiende Choupette maar liefst 3 miljoen euro. Daar heeft ze vast heerlijke kattenbrokken van kunnen kopen.

Monster Choupette