Deze foto's tonen aan hoe gewaagd een gescheurde jeans is in de zon

unsplash
Stel, je hebt een leuke namiddag in de zon doorgebracht. De outfit die je uitkoos: een gescheurde jeans en een leuk topje. Geweldige dag, denk je bij het thuiskomen tot je 's avonds je kleding uittrekt en een niet zo aangename verrassing tegenkomt. 

Je hebt - uiteraard - in de ochtend braaf heel je gezicht, je schouders en armen ingewreven met zonnecrème. Want ja, je beschermen tegen de zon is zò belangrijk. Vervolgens nam je jouw favoriete gescheurde jeans uit de kast, perfect voor op een dag zoals vandaag. Alleen had je jouw benen beter ook voorzien van de nodige laag zonnecrème, want alhoewel het grootste deel van je benen bedekt is, zijn er toch enkele onbeschermde gaatjes. En die kunnen wél nog verbranden. 

Het overkwam deze dames, ze vergaten hun benen in te smeren en eindigden met ware zebra-benen. Eerlijk is eerlijk: het resultaat is een beetje grappig, maar laat het een waarschuwing zijn om je lijf immer en altijd goed te beschermen tegen de zon. Ook je benen!
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lien Maes

  Ik snap niet waarom het hier gaat over 'de broek die niet mooi is'. Iedereen draagt wat hij wilt en daar gaat het artikel toch ook helemaal niet over?

 • Ronald Vermeulen

  dus....huid zonder kleding kan bruinen of verbranden? ook als die huid bloot is door modieuze jeans? echt? :-)

 • Geert Vaelen

  En vroeger als kind moest je van mama de jeans weggooien als er een gat in de knieen zat. Nu gaan ze zulke jeans als nieuw aankopen waar express gaten in geknipt zijn en je betaalt er nog extra voor. Draag gewoon je jeans tot er vanzelf gaten in komen. Ik wil al een hele tijd tegen zo iemand zeggen dat z'n broek kapot is en binnenkort gaat er toch iemand dit te horen krijgen, ben benieuwd naar de reactie.

 • Frans Dedokker

  Zelfs veel volwassen vrouwen dragen dit, 30 en 40+, denken dat ze nog 16j zijn..

 • Sobek Wessels

  Dus moet niet vragen wat die Jeans allemaal blokkeert aan straling ? Jeans is mss wel de beste kleding uitvinding aller tijden ?!