Lukas Lelie.
Volledig scherm
PREMIUM
Lukas Lelie. © rv

De stoute kantjes van comedian Lukas Lelie. “Als ik dronken ben stuur ik liefdevolle sms’en naar mijn vriendin”

Uitblazen van ‘De ideale wereld’ kan comedian Lukas Lelie (32) als kersverse papa niet. Bovendien loopt zijn theatertour ‘Kwestie van smaak’ volop en moet hij als familieman dringend op zoek naar een (peperdure) auto. En naar een dieet, want de laatste maanden liet Lelie het hangen, vertelt hij. “In geslaagde dieetperiodes geef ik mezelf een zeven op tien. Nu geef ik mezelf een zes.”

 1. Ex-Ketnetwrapper Sien Wynants over flirtende papa’s en haar babegehalte. “Ze stuurden me op Instagram”
  PREMIUM

  Ex-Ketnetwrap­per Sien Wynants over flirtende papa’s en haar babegehal­te. “Ze stuurden me op Instagram”

  Negen jaar lang entertainde Sien Wynants (32) de allerkleinsten, intussen doet ze hetzelfde voor volwassenen bij Radio Willy. Ze hoopt dat papa’s haar nu geen uitdagende berichtjes meer zullen sturen, zoals tijdens haar periode bij Ketnet, toen ze ook nog eens met bodyshaming te maken kreeg. En dat is niet de enige kwetsende roddel over haar in omloop. “Mensen zeggen me dat het zot is dat ik met mijn uiterlijk op televisie kan komen.”
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.