Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © ANP XTRA

De sluwste trucs van online winkels: zo ben je ze te slim af

Zoals de supermarkt doet in een fysieke winkel, proberen webshops ons online te verleiden tot kopen. En veel van die verkooptrucs lijken erg op die van de supermarkt. Of je nu een hotelkamer boekt of online kleding koopt, webshops proberen je op allerlei slinkse manieren over te halen. Niet ingaan op dergelijke aanbiedingen kan je echter meer opleveren.

13 reacties

 • andre Dewilde

  2 jaar geleden
  Ik koop nooit online. Bedrog tot en met.
 • Chris Verbrugghe

  2 jaar geleden
  Da's zoals bij een concert "laatste tickets", terwijl het voor geen meter verkoopt
 • Marc Camp

  2 jaar geleden
  #Frank, ik geloof er geen snars van. Ooit bestelde ik een soort vuilbak dat ik nergens anders kon vinden. 6 weken wachten terwijl ik al betaald had. Bij levering bleek het product in orde te zijn. Tot ik echt een vijsje vond en dit mee naar het werk nam. Bleek dat dit vijsje al een keer eruit en erin gedraaid was. Dus er is wel degelijk gerotzooi en je ziet het niet altijd.
 • Francois De Mol

  2 jaar geleden
  Booking.com verleden winter bungalow op Gran Canaria willen huren: 110 € per dag. Rechtstreeks met eigenaars geboekt aan 65 €.
 • Sjonny Martero

  2 jaar geleden
  Zoals Vakantieveilingen. Overgewaardeerde richtprijzen en geen kwalitatieve producten.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Kampeermateriaal nodig voor een avontuurlijk uitje? Dat kan je vanaf nu gewoon huren bij A.S. Adventure

  Kampeerma­te­ri­aal nodig voor een avontuur­lijk uitje? Dat kan je vanaf nu gewoon huren bij A.S. Adventure

  De zomer is eindelijk hier. En nog wel met temperaturen die helemaal geschikt zijn voor een overnachting in de natuur, al slapend onder de sterrenhemel. Het enige nadeel? Het dure materiaal dat je, laten we realistisch blijven, hoogstwaarschijnlijk niet vaker dan een drietal keer in je leven gebruikt. Daarom komt A.S. Adventure met een duurzame oplossing: je kan er vanaf nu kampeeruitrustingen huren.