Instagram / Day Schildkret
Volledig scherm
© Instagram / Day Schildkret

De perfecte ochtendroutine: wandelen en een natuurkunstwerk maken

Vandaag is het 1 mei, de Dag van de Arbeid. Heerlijk, zo’n extra vakantiedagje waarop je kan uitslapen. Heb je geen plannen? Dan kan je misschien eens starten met een ochtendroutine. Zo rolt Oprah Winfrey om 6 uur uit haar bed om van jetje te geven in de fitness, en ook Barack Obama haalt voor 7 uur zijn sportschoenen uit de kast. Ben jij niet zo sportief aangelegd? Laat je dan inspireren door kunstenaar Day Schildkret.

1 reactie

 • Paul Mulder

  3 jaar geleden
  Ja , kan ik met leven , zal tegen mijn baas zeggen dat ik vanaf morgen een uurtje of 2 later kom , want dat ik eerst een kunstwerkje in de natuur ga maken , man van waar komt die flauwe kul toch allemaal , iedere dag staat er wel zo’n artikeltje in de krant
 1. Zo beleven Vlamingen hun vakantie in eigen land volgens de satirische Sara Leemans: “Ah, dus jullie doen ginder eigenlijk hetzelfde als thuis?”

  Zo beleven Vlamingen hun vakantie in eigen land volgens de satirische Sara Leemans: “Ah, dus jullie doen ginder eigenlijk hetzelfde als thuis?”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: hoe vullen Vlamingen hun midweekje weg in?
 2. Nog een beetje moe? Dit zijn de gekste ochtendgewoontes van succesvolle CEO's

  Nog een beetje moe? Dit zijn de gekste ochtendge­woon­tes van succesvol­le CEO's

  Ochtenden zijn nooit makkelijk. Hoe je het ook draait of keert: die warme cocon inruilen voor een koud en kil bureautje is meestal niet het leukste vooruitzicht. En toch bestaan ze: mensen die al uren opgewekt achter hun computer zitten te tokkelen terwijl jij een liter koffie nodig hebt om überhaupt te kunnen ademen. Hun geheim? De juiste ochtendroutine. En voor wie daarbij wat hulp kan gebruiken, hebben we 7 ietwat gekke gewoontes van succesvolle CEO's. Graag gedaan!
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen