Zo draag je een crossbody bag
Volledig scherm
Zo draag je een crossbody bag © Getty Images

De mooiste crossbodybags én vijf manieren om ze te stylen

Een crossbodytas is al langer een van onze favoriete handtasmodellen. Je kan het model dan ook op ontelbare manieren combineren. Op een basic blazer, flowy jurk met print of oversized hoodie? Ninashop.be serveert je haar ultieme stylingtips. 

 1. ‘Werkfluencers’ geven advies om te scoren tijdens een sollicitatiegesprek. “Laat voelen dat je tijdens de pandemie niet de hele tijd naar Netflix keek”

  ‘Werkfluen­cers’ geven advies om te scoren tijdens een sollicita­tie­ge­sprek. “Laat voelen dat je tijdens de pandemie niet de hele tijd naar Netflix keek”

  De populaire app TikTok wordt meestal gebruikt voor entertainment en grappige dansfilmpjes. Maar daarnaast zijn ‘werkfluencers’ bezig aan een opmars. Hippe vogels die op de video-app carrièregericht advies geven, en een groot deel van die tips zijn best behulpzaam. Wij verzamelden de beste antwoorden voor enkele klassieke vragen tijdens een sollicitatiegesprek.
 2. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 3. Trend in de bedrijfswereld: spontane vakantiedagen om burn-out te vermijden. “Wie lange dagen maakt, is niet per se werkverslaafd”

  Trend in de bedrijfswe­reld: spontane vakantieda­gen om burn-out te vermijden. “Wie lange dagen maakt, is niet per se werkver­slaafd”

  Pop-up vakantiedagen, selfcare-verlof of wellbeing days. Sinds het begin van de pandemie lassen steeds meer bedrijven wereldwijd spontane vakantiedagen in voor hun (uitgebluste) werknemers om een burn-out te vermijden. Arbeidspsycholoog Tom Dijckmans neemt de trend onder de loep. Want een nobel initiatief is het zeker, maar hebben die vrije dagen ook het beoogde effect?