AFP
Volledig scherm
© AFP

De meest opvallende outfits op het Eurovisie Songfestival ooit

Onze eigenste Sennek treedt vanavond in een stijlvolle zwarte jurk van de Belgische ontwerpster Veronique Branquinho op. Maar dat wil lang niet zeggen dat iedereen er op het Eurovisie Songfestival modieus bijloopt. Een paar gouden én foute outfits op een rij.

1 reactie

 • Polyvalent

  3 jaar geleden
  Geen woord verkeerd van blonde Agnetha he! Als je het beziet in de tijdsgeest dan zie je jullie zelf ook nog lopen 15 jaar geleden in jullie Schots caroo roksken ! En dan kunt ge een beetje met jullie zelf lachen. Lol
 1. 3 jonge vrouwen vertellen hoe zij de ramadan beleven: “Het is een manier om even stil te staan bij het luxueuze leven dat we leiden”

  3 jonge vrouwen vertellen hoe zij de ramadan beleven: “Het is een manier om even stil te staan bij het luxueuze leven dat we leiden”

  “Ik heb me niet voorbereid en laat alles op me afkomen. Tot nu toe vind ik het een mooie ervaring.” Fien (22) doet dit jaar voor de eerste keer mee met de ramadan. Nadia (28) en Anisa (25) doen het al enkele jaren. De drie jonge moslima’s vertellen waarom het voor hen zo belangrijk is om elk jaar te vasten, waarom het veel meer is dan niet eten en drinken én hoe je hen kan steunen.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af