-
Volledig scherm
- © Dior / Gucci / Hermes

“De lipstick schrijft geschiedenis.” Minder duur en nooit uit de mode: 8 beste parfums en make-up van luxemerken

Dankzij designerbeauty haal je een stukje betaalbare luxe in huis. Wie al gretig op zoek is naar een kerstcadeautje en wil uitpakken met dat tikkeltje meer, weet wat te kopen. Geen dure Hermèshandtas, maar misschien wel hun lipstick? We sommen acht iconische beautyproducten op die nooit uit de mode gaan. “Deze parfum is al 75 jaar te vinden”

 1. Skincycling of gymlips? Beautyexperte tipt de 10 beste beautyhacks en producten die op TikTok circuleren

  Skincy­cling of gymlips? Beautyex­per­te tipt de 10 beste beauty­hacks en producten die op TikTok circuleren

  Beauty is trending op TikTok. De app is een onuitputtelijke bron van inspiratie, zo blijkt. De soms bizarre trends, gehypete producten en trucjes volgen elkaar in sneltempo op. Tijd voor een basiscursus voor beginners: wij tippen de tofste beautyhacks en producten die iedereen moét hebben, ook jij. “Het is al jaren de bestseller van het gamma, maar werd dankzij de vele fans op TikTok populairder dan ooit. Wereldwijd gaat er elke minuut een flesje over de toonbank.”
 2. Na fillers voor vollere lippen bestaan er nu ook fillers voor voller haar. “Eigenlijk werkt dit bij iedereen”
  PREMIUM

  Na fillers voor vollere lippen bestaan er nu ook fillers voor voller haar. “Eigenlijk werkt dit bij iedereen”

  Veel mannen zien vroeg of laat hun haarlijn wijken en ook een op de twee vrouwen kampt met haarverlies. De nieuwste behandeling in ons land? ‘Haarfillers’: spuitjes in de hoofdhuid die een vollere haardos beloven. Al moet je er wél wat voor over hebben. Esthetisch verpleegkundige Karen Sarasin schetst hoe de fillers werken, wie ermee geholpen is en hoeveel het je kost. “Na vier maanden krijg je het beste resultaat.”