Ine Nijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Ine Nijs. © Frankie and Fish

De laatste column van Ine Nijs, hartsvriendin van Lara Switten: “Soms is loslaten grootser dan vasthouden”

“Ik heb van nature een vrolijke inborst, al lijkt die al meer dan een jaar zoek.” Nadat we in augustus afscheid namen van Lara, zegt ook hartsvriendin Ine Nijs de NINA-lezers vaarwel. Voor de allerlaatste keer laat ze ons binnenkijken in haar hart. “Schrijven maakt veel los. Vertellen kan een groot onderdeel zijn van een rouwproces. Maar soms is het ook goed om even stil te zijn.” 

 1. COLUMN. Ine Nijs, hartsvriendin van Lara Switten: “Ik ben pro happy tears. Wenen voor de schone dingen des levens”
  PREMIUM

  COLUMN. Ine Nijs, hartsvrien­din van Lara Switten: “Ik ben pro happy tears. Wenen voor de schone dingen des levens”

  “Ik voel me steeds beter thuiskomen in mijn vel.” Ine, de hartsvriendin van Lara Switten, gaat voor het eerst sinds lang nog eens naar een trouwfeest. Ze vertelt over de toost aan de feestdis, de schoonheid van happy tears en hoe fijn het voelt om haar vriendinnen na maanden terug te zien. “We kletsen over koetjes en kalfjes, maar ook over de wezenlijke verschillen die het toen en nu bevatten. Het gewicht op mijn schouders voelt instant een pak minder zwaar.”
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.