Edouard Vermeulen.
Volledig scherm
Edouard Vermeulen. © Antoine Flament/Getty Images

DE KLASFOTO. Dit was Natan-designer Edouard Vermeulen (65) als klein blond jongetje. “Ik was een eenzaat”

“In de klas tekende hij al modelletjes”, vertelt klasgenoot Jackie Wanderlyn over couturier Edouard Vermeulen (65). Voor onze reeks waarin BV’s een oude klasfoto delen, vertelt de modeontwerper hoe hij van klein blond jongetje evolueerde tot grote meneer Natan (zijn modelabel, red.). “Ik was kleiner dan de rest en kroop vaak in mijn eigen wereldje.”

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Populairste seksspeeltje ooit heeft variant voor mannen: hoe werkt de Satisfyer Men Heat Vibration?
  PREMIUM

  Populair­ste seksspeel­tje ooit heeft variant voor mannen: hoe werkt de Satisfyer Men Heat Vibration?

  “Het speeltje bootst de warmte van een vagina na.” De Satisfyer Men Heat Vibration krijgt lovende reviews. Ontdekken ook mannen stilaan de wondere wereld van de seksspeeltjes? Hopelijk, zeggen drie ‘sexperts’, want de impact op hun seksleven is groot. Plus, het aanbod is gegroeid. “We verkopen een toestel dat je kan verbinden met Pornhub: het beweegt op het ritme van de pornofilms.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.