V.l.n.r.: Davide Campanella, Paulien Riemis, Lise Röttger
Volledig scherm
V.l.n.r.: Davide Campanella, Paulien Riemis, Lise Röttger © Instagram

De impact van geblondeerde haren? Die valt niet te onderschatten. “Ik heb het gevoel dat ik de wereld aankan”

Je haren blond verven? Steeds meer personen wagen zich eraan. Denk aan actrice Lize Feryn, of profvoetballer Dries Mertens. Hebben ‘blondies’ dan écht meer fun? Het antwoord lijkt simpelweg: ja. Influencer Paulien Riemis (31) en studenten Davide Campanella (24) en Lise Rottger (22), alle drie ‘brownies’ die op een mijlpaal in hun leven blond werden, vertellen waarom. “Ik leef nu meer volgens het motto: ‘Let’s just do this’.”

 1. Pluizig haar door het weer? Haarolie is de oplossing. Beautyredactrice Sophie test 12 dure en goedkope flesjes
  PREMIUM

  Pluizig haar door het weer? Haarolie is de oplossing. Beautyre­dac­tri­ce Sophie test 12 dure en goedkope flesjes

  Hair oiling is een trend op sociale media. Niet zo gek, want de juiste olie levert je een haardos à la Hollywood op: zacht, gezond, pluisvrij en glanzend als een spiegel. Maar welke olie koop je best? En vooral: scoort een haarolie van 9 euro evengoed als eentje van — jawel — 125 euro? Beautyredactrice Sophie test en beoordeelt twaalf verschillende producten. “Als ik voor de rest van mijn leven nog maar één haarproduct zou mogen gebruiken, dan was het dit.”
 2. 4 vrouwen over hun abortus: “Je hoort wel dat 1 op de 5 vrouwen dit meemaakt. Toch voelt het alsof ik alleen sta”

  4 vrouwen over hun abortus: “Je hoort wel dat 1 op de 5 vrouwen dit meemaakt. Toch voelt het alsof ik alleen sta”

  Een kwart van alle zwangerschappen in België is ongepland. Maar Belgische vrouwen kunnen wél kiezen voor abortus, in tegenstelling tot vele anderen. Vandaag, op Safe Abortion Day, getuigen Lore, Inez, Marie en Kelly over de keuze die ze elk in een heel andere situatie maakten: na een verkrachting, ondanks anticonceptie, na een eerste kindje en in een prille relatie. Hoe hakten zij de knoop door?