De beste koopjes doe je na de solden: 9 handtassen voor een prikje
Volledig scherm
De beste koopjes doe je na de solden: 9 handtassen voor een prikje © Getty Images

De beste koopjes doe je na de solden: 9 handtassen voor een prikje

NinashopEchte koopjesjagers weten dat je na de officiële soldenperiode de beste deals doet. Geen tijd om het wereldwijde web af te speuren? Geen nood, Ninashop.be deed het werk voor jou. Deze 9 handtassen scoor je nu met 70% korting!

 1. Op zoek naar de ideale budgetvakantie? Niels en Ruth tonen hoe je voor 18 euro met de trein door Duitsland reist
  PREMIUM

  Op zoek naar de ideale budgetva­kan­tie? Niels en Ruth tonen hoe je voor 18 euro met de trein door Duitsland reist

  Duitsland is misschien niet de eerste vakantiebestemming die in je opkomt, erheen reizen met de trein al helemaal niet. Maar Niel (41) en Ruth (36) kunnen het aanraden. Ze vertellen hoe ze drie weken lang prachtige natuur, bruisende steden en interessante musea aan elkaar regen. En dat voor een prikje, dankzij erg voordelig transport, een handige app voor eetadresjes en nog een paar slimme keuzes. “Je bagage de hele dag in een locker in het station laten is echt spotgoedkoop.”
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.