Hermes brengt een vernieuwde multifunctionele versie van de Birkin bag uit.
Volledig scherm
Hermes brengt een vernieuwde multifunctionele versie van de Birkin bag uit. © Hermès

De bekende Birkin-handtas krijgt een update (en die kan je op 3 verschillende manieren dragen)

De bekendste handtas ter wereld is in een nieuw jasje gestoken. Of beter gezegd: er is aan de binnenkant gesleuteld. De nieuwste versie van de iconische ‘Birkin Bag’ biedt namelijk een grote meerwaarde. Het heeft een uitneembare pochette waardoor je de tas op drie verschillende manieren kunt dragen. Als clutch, als totebag of toch liever de klassieker? Voor een flinke som geld kan je zelf kiezen.

 1. Prinses Diana stierf vandaag exact 24 jaar geleden: dit waren haar 15 meest iconische outfits

  Prinses Diana stierf vandaag exact 24 jaar geleden: dit waren haar 15 meest iconische outfits

  Vandaag, 24 jaar geleden, stierf prinses Diana op 36-jarige leeftijd. Maar de legende die ze achterliet is allesbehalve het sterven nabij. Met de tv-serie ‘The Crown’ en een nakende film over haar leven (waarin Kristen Stewart haar vertolkt) is Diana niet weg te slaan uit onze popcultuur. En ook als mode-icoon laat de prinses een onuitwisbare indruk na. Zo bracht Gucci onlangs nog haar favoriete handtas, een absolute hit, opnieuw uit. Als ode aan de ‘Princess of Hearts’ zijn hier haar 15 meest iconische looks. En die zijn nog actueler dan je zou denken.
 2. Cosmeticabedrijf Lush verwijdert Instagram, TikTok, Facebook en Snapchat: “Sociale media zijn zoals donkere, gevaarlijke steegjes”

  Cosmetica­be­drijf Lush verwijdert Instagram, TikTok, Facebook en Snapchat: “Sociale media zijn zoals donkere, gevaarlij­ke steegjes”

  Lush staat bekend om haar kleurrijke bruisballen, badschuim en bodylotions; stuk voor stuk producten die we associëren met momentjes van selfcare. De laatste tijd wordt steeds duidelijker dat scrollen op sociale media allesbehalve een vorm van selfcare is, en zelfs schadelijk voor je mentale gezondheid. Daarom kondigt het Brits cosmeticabedrijf aan haar Facebook, Snapchat, Instagram en TikTok te verwijderen totdat de socialemediagigant haar gebruikers beter beschermt.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.