@elgustoloco op Instagram
Volledig scherm
© @elgustoloco op Instagram

Dé alcoholvrije aperitief van het moment? Waterkefir, gefermenteerde ‘feelgood-limonade’

De oude techniek van fermenteren is weer helemaal hip. Ook in de mode: ­alcoholvrije aperitieven. Met waterkefir sla je twee vliegen in één klap: het gefermenteerde drankje wordt geprezen als een gezond (en volwassen) alternatief voor de mierzoete frisdranken die je als bob van dienst anders voorgeschoteld krijgt. 

  1. Kim Kardashian alweer onder vuur voor gefotoshopt lichaam. Lingerie-ontwerpster Murielle Scherre: “Laat ons niet boos zijn, maar slimmer”

    Kim Kardashian alweer onder vuur voor gefoto­shopt lichaam. Lingerie-ontwerp­ster Murielle Scherre: “Laat ons niet boos zijn, maar slimmer”

    In een reclamefilmpje van Skims, het shapewearmerk van Kim Kardashian, is te zien hoe een vinger van de ster er plots erg vervormd uitziet wanneer ze met haar hand over haar heup glijdt. Duidelijk een Photoshop-misser. Murielle Scherre, de Belgische lingerie-ontwerpster van La Fille d’O die al jaren weigert om Photoshop te gebruiken, reageert op de heisa. “Er zitten geen ‘fouten’ in het menselijke lichaam. Een lichaam is perfect. Altijd.”
  2. Deze 10 Belgische restaurants kregen een groene Michelinster. 4 topchefs over de bekroning van hun harde werk
    PREMIUM
    Goed Gevoel

    Deze 10 Belgische restau­rants kregen een groene Michelin­ster. 4 topchefs over de bekroning van hun harde werk

    Met onze vleesconsumptie eten we onze planeet om zeep. Gelukkig kan je met groenten of vis uit onze Noordzee ook topgerechten op tafel zetten. Vier Belgische topchefs met een groene Michelinster vertellen hoe zij te werk gaan en onthullen enkele geheimen uit hun keuken. Extra handig: ze geven ook tips om zelf aan de slag te gaan, zodat iedereen thuis gastronomisch kan genieten. “Breng eens één groente in verschillende texturen op het bord. Zo krijg je meteen een spannend gerechtje.”