Danone
Volledig scherm
© Danone

Danone laat kersverse ouders langer thuis

Goed nieuws voor wie voor Danone werkt én in blijde verwachting is. Sinds deze maand mogen ze immers langer thuisblijven na de geboorte van hun kind.

1 reactie

 • Fred Fraise

  4 jaar geleden
  aangepaste werkomstandigheden en borsvoedingsruimtes zijn een wettelijke verplichting...
 1. “Zo zien mijn ogen er meteen fris uit.” 4 beauty-experts delen de geheimen die ze thuis zelf toepassen

  “Zo zien mijn ogen er meteen fris uit.” 4 beau­ty-ex­perts delen de geheimen die ze thuis zelf toepassen

  Ze zijn experts in make-up, huidverzorging, nagels of haar en toveren anderen om in toonbeelden van schoonheid. Maar wat doen beautyprofessionals zélf om er goed uit te zien? Welke tips vinden ze zo essentieel dat ze ze op zichzelf toepassen? Make-upartieste Ines Borgonjon, nail design-fenomeen Anouk Nijs, BV-kapster Sofie Schrauwen en huidverzorgingsexperte An Verschooten delen hun beste geheimen, van de haartool die je in huis moét hebben tot de beste mascaratechniek.
 2. Kylie Jenner opeens molliger? Twee experts over de impact van vollere celebs op ons beeld van ‘dikke’ mensen

  Kylie Jenner opeens molliger? Twee experts over de impact van vollere celebs op ons beeld van ‘dikke’ mensen

  Zag je ze al voorbijkomen? Foto’s van beroemdheden die er opeens molliger uitzien, overal op het internet. Er bestaan zelfs gespecialiseerde online accounts die celebs en influencers dikker maken. Dat zou volgens die accounts bijdragen aan een betere representatie van de ‘dikke vrouw’. Werkt dat echt? Bodypositive activiste Romy Schlimbach en doctoraatsonderzoeker Chelly Maes reageren.