RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Dankzij ‘tan extenders’ behoud je je bruine kleurtje nog even: onze beautyredactrice test 8 goedkope en dure

Kans is groot dat je tijdens deze Indian summer — of als je net terug bent van een reis — nog met een zomers kleurtje door het leven gaat. En nieuwe ‘tan extenders’ beloven dat langer zo te houden, dankzij ingrediënten die je huid voeden of die het bruiningsproces zouden boosten. Werkt dat ook echt? En werkt eentje van 4,39 euro even goed als eentje van 46 euro? Onze beautyredactrice test er acht. “Door de gouden parelmoerpigmenten krijg je ook die mooie summer glow.”

 1. De hele dag zweetvrij voor een prikje? Onze beautyredactrice test deo’s van 3 tot 27 euro. “Deze krijgt 10 op 10"
  PREMIUM

  De hele dag zweetvrij voor een prikje? Onze beautyre­dac­tri­ce test deo’s van 3 tot 27 euro. “Deze krijgt 10 op 10"

  Voor iedereen die vorig jaar klaagde over de slechte zomer: be careful what you wish for. Fris deze hittegolf doorstaan is een uitdaging van jewelste. Wat kost dat, geurvrije oksels? Is een deo van een paar euro voldoende of krijg je een product dat (veel) beter werkt tegen zweet als je meer betaalt? Beautyredactrice Sophie testte deo’s van 3,35 tot 27 euro en deelt één keer een 10 op 10 uit. “Zelfs na een wandeling bij 30 graden zijn mijn oksels nog fris.”
 2. EXCLUSIEF. Actrice Cathérine Kools (41) openhartig over stoppen met drinken: “De geschiedenis was zich aan het herhalen”
  PREMIUM

  EXCLUSIEF. Actrice Cathérine Kools (41) openhartig over stoppen met drinken: “De geschiede­nis was zich aan het herhalen”

  Ze verloor haar papa toen ze tien was en kijkt al jaren mee over de schouder van haar alcoholverslaafde moeder. Exact 1.059 dagen geleden besliste actrice Cathérine Kools (41) om het glas zelf aan de kant te zetten. Ze vertelt bijzonder eerlijk over de lokroep van alcohol, de invloed van haar verslaafde moeder en haar kinderwens. “Op tv zie je altijd een lief, leuk meisje. Terwijl ik zoveel heb meegemaakt.”
 1. UITGETEST: dure en goedkope zonnecrèmes. “De melk smeert heerlijk uit, als ware het één van hun luxueuze dagcrèmes”
  PREMIUM

  UITGETEST: dure en goedkope zonnecrè­mes. “De melk smeert heerlijk uit, als ware het één van hun luxueuze dagcrèmes”

  Vandaag staan er bloedhete temperaturen en een brandende zon op het menu, en is het dus belangrijker dan ooit om je huid goed te beschermen. Maar de ene zonnecrème is de andere niet. Beautyredactrice Sophie test en vergelijkt verschillende producten zodat jij dat niet hoeft te doen, met prijskaartjes van 14,99 euro tot 40 euro. “Een goedkope zonnecrème uit de supermarkt zou niet minder goed mogen zijn dan een dure uit de parfumerie.”
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.