RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Dankzij ‘tan extenders’ behoud je je bruine kleurtje nog even: onze beautyredactrice test 8 goedkope en dure

Kans is groot dat je tijdens deze Indian summer — of als je net terug bent van een reis — nog met een zomers kleurtje door het leven gaat. En nieuwe ‘tan extenders’ beloven dat langer zo te houden, dankzij ingrediënten die je huid voeden of die het bruiningsproces zouden boosten. Werkt dat ook echt? En werkt eentje van 4,39 euro even goed als eentje van 46 euro? Onze beautyredactrice test er acht. “Door de gouden parelmoerpigmenten krijg je ook die mooie summer glow.”

 1. De hele dag zweetvrij voor een prikje? Onze beautyredactrice test deo’s van 3 tot 27 euro. “Deze krijgt 10 op 10"
  PREMIUM

  De hele dag zweetvrij voor een prikje? Onze beautyre­dac­tri­ce test deo’s van 3 tot 27 euro. “Deze krijgt 10 op 10"

  Voor iedereen die vorig jaar klaagde over de slechte zomer: be careful what you wish for. Fris deze hittegolf doorstaan is een uitdaging van jewelste. Wat kost dat, geurvrije oksels? Is een deo van een paar euro voldoende of krijg je een product dat (veel) beter werkt tegen zweet als je meer betaalt? Beautyredactrice Sophie testte deo’s van 3,35 tot 27 euro en deelt één keer een 10 op 10 uit. “Zelfs na een wandeling bij 30 graden zijn mijn oksels nog fris.”
 2. Brad Pitt doet het en je buurman (wellicht) ook. 4 mannen over hun skincare: “Ik ben er verslaafd aan nu”
  PREMIUM

  Brad Pitt doet het en je buurman (wellicht) ook. 4 mannen over hun skincare: “Ik ben er verslaafd aan nu”

  Vroeger volstond een klets water in het gezicht, maar vandaag is skincare voor mannen razend populair. Zanger Niall Horan (ex-One Direction) en acteur Paul Forman (uit ‘Emily in Paris’) delen trots hun routine. En ook deze 4 Vlaamse mannen verklappen welke producten zij elke dag smeren om hun huid stralend te houden. Wat zijn de perfecte instapcrèmes voor een man? Een expert licht toe. “Eén product is immens populair.”
 3. Dus zó reageer je best als je een dickpic ontvangt. Experts: “Als ik de mannen dit antwoord stuur, schrikken ze”
  PREMIUM

  Dus zó reageer je best als je een dickpic ontvangt. Experts: “Als ik de mannen dit antwoord stuur, schrikken ze”

  “Ik wíl helemaal geen penis zien van iemand die ik niet ken.” Het lijkt wel een plaag, ongewenste dickpics in de inbox. Volgens een nieuwe studie heeft ruim de helft van de Belgische meisjes er al een ontvangen. Waarom sturen mannen zo graag foto’s van hun lid? Hoe kan je de afzender op zijn plaats zetten? En heeft het zin om naar de politie te gaan? Twee experts vertellen.