Elise Crombez en Sylvia Van Driessche
Volledig scherm
PREMIUM
Elise Crombez en Sylvia Van Driessche © Nathalie Samain

COLUMN. Topmodel Elise Crombez over haar ‘haaroscoop’: “‘Are you a Leo?’, vroeg ze. ‘Je manen zijn je kracht’”

Topmodel Elise Crombez werd bekend als gezicht van klinkende modemerken zoals Prada en Ralph Lauren en paradeerde al op modeshows van Armani en Dior. In deze column praat ze over haar drang om de touwtjes (lees: haren) in handen te houden. Niet evident, want als model heb je vaak niet veel te zeggen over je coupe. Dat ze dan ook nog eens Leeuw als sterrenbeeld is, maakt het loslaten van die touwtjes nog moeilijker. “Voor Vogue moest ik ooit mijn haar rood verven. Jarenlang wou ik terug naar het origineel. Kappers bedoelden het goed, maar ik was hun nachtmerrie.” 

  1. Zuid-Koreanen zijn datingprofielen met mondmaskers zo beu dat ze er een nieuw woord voor uitvonden: maggikun

    Zuid-Koreanen zijn datingpro­fie­len met mondmas­kers zo beu dat ze er een nieuw woord voor uitvonden: maggikun

    Wie niet vies is van Tinder en Bumble weet: de datingwereld is een mijnenveld vol potentiële valkuilen. En de pandemie maakte dat er niet makkelijker op. Sinds corona zijn er steeds meer mensen die op hun profiel een foto met mondmasker gebruiken, en dat maakt het natuurlijk moeilijk om te zien wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarnaast zouden we gemaskerde gezichten ook aantrekkelijker vinden. Koreanen zijn die maskerfraude zo beu dat ze er een nieuw woord voor uitvonden: maggikun.
  2. COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Het is besloten, ik begin een winterslaap”

    COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Het is besloten, ik begin een winter­slaap”

    Sara Leemans schrijft elke week over het leven van de 33-jarige single Hanne. Een mix van muizenissen en situaties uit het echte leven. Het thema dat deze week aan bod komt: hoe koud en donker het dezer dagen buiten is. Want dat ontgaat niemand, en dus ook Hanne niet. “Na Hot Girl Summer is het Sad Girl Autumn, en het gezelschap waarvoor ik met ijskoude handen na een fietstocht toekom in een Antwerps café kan me helaas niet happyer maken.”