Jeroen Vermeiren.
Volledig scherm
Jeroen Vermeiren. © Joel Hoylaerts / Photonews

COLUMN. Single papa Jeroen over 3 typische gesprekken die vrouwen met hun man hebben: “Is er iets, schat?”

Journalist Jeroen Vermeiren (48) is een alleenstaande papa. Je zou dus denken dat vrouwen een mysterie voor hem zijn, maar nee. De manieren waarop ze subtiel naar complimentjes hengelen of de loyaliteit van hun man testen, kent hij maar al te goed. Met drie voorbeeldscenario’s houdt hij vrouwen deze week een — vast herkenbare en misschien wel confronterende — spiegel voor. “Schatje, zie je niets aan mij?”

 1. COLUMN. Jeroen krijgt van 100 vrouwen reactie na zijn Tinder-verhaal. “Maar ik hoefde geen lief te strikken”

  COLUMN. Jeroen krijgt van 100 vrouwen reactie na zijn Tin­der-ver­haal. “Maar ik hoefde geen lief te strikken”

  Journalist en alleenstaande vader Jeroen Vermeiren (48) schrijft twee weken geleden in z’n eerste column openhartig over zijn trieste ervaringen met datingapp Tinder. De dagen erna vult zijn inbox zich tot zijn grote verbazing met reacties van honderd vrouwen: begripvol, uitnodigend. Dus ... is dat de truc om van straat te raken? “Iemand bood mij zelfs concerttickets aan voor Editors. Je zou van minder een beetje duizelig worden.”
 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 2. COLUMN. Single papa Jeroen (48) zoekt een date via Tinder: “Dertigers? Been there, done that. Conclusie: no more”

  COLUMN. Single papa Jeroen (48) zoekt een date via Tinder: “Dertigers? Been there, done that. Conclusie: no more”

  Twee keer per jaar waagt journalist en alleenstaande vader Jeroen Vermeiren (48) zich op de datingapp Tinder. Elke keer heeft hij nieuwe hoop. Maar het is telkens weer een continue uitdaging, als je het hem vraagt. “Bijna altijd staat er een rist voorwaarden waaraan je geacht wordt te voldoen, kwaliteiten die je hoort te verenigen in één en hetzelfde ouder wordende brakke lijf.”