Sara Leemans
Volledig scherm
Sara Leemans © Bob Van Mol

COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Tegenwoordig bestaat er zelfs een forum ‘Am I the asshole?’”

De 33-jarige single Hanne, het alter ego van Sara Leemans, piekert over wie in moeilijke situaties nu die grote klootzak is en wie niet. Goede vrienden durven zeggen dat jij dat was en dat je sorry moet zeggen, maar alles blijft verdacht subjectief, vindt Hanne. “Ik heb nood aan een soort van autoriteit. Een soort bureau dat objectief weet wat juist is en wat niet. Simpel. Zwart-wit.”

  1. COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Eens de 30 voorbij, vallen de weekendplannen in twee categorieën”

    COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Eens de 30 voorbij, vallen de weekend­plan­nen in twee catego­rieën”

    Op tram drie veranderen er veel dingen, weet de single 33-jarige Hanne, het alter ego van Sara Leemans. Zo ook hoe je de weekendavonden met je vrienden doorbrengt. Ze vertelt deze week over het contrast tussen feestjes bij de singles in de stad en zij die verhuisden naar de rand. “Als we er eindelijk uit zijn hoe we in godsnaam vijf wagens kunnen parkeren in een doodlopende straat, is het weer zo’n fijne avond.”