Lara en haar hartsvriendin Ine. Samen werken ze aan Lara’s biografie.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara en haar hartsvriendin Ine. Samen werken ze aan Lara’s biografie. © Lara

COLUMN. Lara Switten, mama van 3 die strijdt tegen kanker, brengt een boek uit: “Mijn hoofd voelt zich te jong voor een biografie. Mijn lijf te oud om ermee te wachten”

Lara Switten blaast vandaag 35 kaarsjes uit. Ze werd onlangs mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Met hartsvriendin Ine werkt ze aan haar biografie. “Het boek zal niet alleen suikerspinnen en confetti bevatten, maar ook de bikkelharde realiteit. Het verhaal van mijn geboorte als moeder tot aan het verdict baarmoederhalskanker.” 

 1. COLUMN. Lara (34), mama van 3, strijdt tegen kanker: “Ik ben ziek én ik zie er goed uit, en dat kan prima naast elkaar bestaan”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara (34), mama van 3, strijdt tegen kanker: “Ik ben ziek én ik zie er goed uit, en dat kan prima naast elkaar bestaan”

  Lara Switten (34) werd onlangs mama van een derde kindje. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Deze week vertelt ze over hoe de ziekte haar uiterlijk verandert. “Ik doe moeite om er op mijn best uit te zien. Een beetje voor Steffen, een beetje voor de kinderen, en bovenal voor mezelf.”
 2. Dit is het populairste beautymerk ter wereld (en het is belachelijk betaalbaar). Beautyredactrice Sophie gidst je doorheen het grote aanbod met moeilijke namen

  Dit is het populair­ste beautymerk ter wereld (en het is belache­lijk betaalbaar). Beautyre­dac­tri­ce Sophie gidst je doorheen het grote aanbod met moeilijke namen

  Goede skincare hoeft niet duur te zijn. Of dat is toch wat het Canadese merk ‘The Ordinary’ ons belooft. En dat werpt zijn vruchten af, want ondertussen mogen ze zich met 37 miljoen zoekopdrachten per jaar ’s werelds populairste beautymerk noemen. Beautyredactrice Sophie maakt je wegwijs doorheen hun bestverkopende producten. Noodzakelijk, want door het gigantische aanbod en de moeilijke wetenschappelijke benamingen is het gissen naar welk serum of smeersel jij nodig hebt.
 3. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan

 2. Elektrische fiets schiet in brand in lift
  Play

  Elektri­sche fiets schiet in brand in lift