Lara organiseerde een Minion-feestje voor haar dochter Philippa.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara organiseerde een Minion-feestje voor haar dochter Philippa. © Floor van der Linden

COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Me helemaal onderdompelen in de feestsfeer, kan ik niet. Ik doorsta helse pijnen”

Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt hier wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag schrijft ze over het kinderfeestje dat ze organiseert voor de zesde verjaardag van dochter Philippa. “Ik had gehoopt het verjaardagsweekend van mijn dochter relatief pijnvrij te kunnen doorbrengen, maar de infiltratie blijkt helaas geen effect te hebben.”

 1. COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker, wordt meter: “Terwijl mijn ogen zich vulden met tranen fluisterde ik ‘ja’”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker, wordt meter: “Terwijl mijn ogen zich vulden met tranen fluisterde ik ‘ja’”

  Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat. Enkele weken geleden kreeg ze te horen dat ze meter mag worden van het kindje van haar broer. “Ik kreeg de eer om de resultaten van NIPT-test te bekijken, nog vóor zij er hun oog op zouden werpen. Ik mocht ontdekken of hun kindje, naast gezond en wel, een jongen of een meisje zal worden.”
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.