Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram @lara.by.lara

COLUMN: Lara Switten (34), ziek en net bevallen: “We kozen twee meters uit die Gabriel zijn hele leven lang zullen bijstaan”

Lara Switten vecht tegen kanker en is net bevallen van haar derde kindje. Drie weken lang vertelt ze in de weekendkrant hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en ergste nachtmerrie beleeft. Het moment brak aan om de meters van zoontje Gabriel te kiezen. “Lang vóór er sprake was van verstoord DNA in mijn lichaam, zag ik deze twee dames hun rol als meter al met verve vervullen.”

2 reacties

 • Anne Mie DEMETS

  4 weken geleden
  Ik wens dat het toch nog goed kom je heb een derde wondertje en hoop doet leven ik wens voor 2021 een wonder dat je toch kan genieten van je kids👊🎅
 • Rudy Hermie

  1 maand geleden
  Hoop voor haar dat het niet nodig is en nog lang kan genieten van haar baby, hoop op één mooi KERST-mirakel
 1. Dr. Martens trekt naar de beurs. Hoe de orthopedische laarzen de hipste van de eeuw werden: “Zelfs de Dalai Lama heeft een paar”

  Dr. Martens trekt naar de beurs. Hoe de orthopedi­sche laarzen de hipste van de eeuw werden: “Zelfs de Dalai Lama heeft een paar”

  De combats van Dr. Martens spreken al jarenlang verschillende fans aan. Van skinheads, tot punks, rockgroepen en modellen. En hou je vast: binnenkort misschien ook wel aandeelhouders en beleggers. Het Britse schoenenlabel trekt namelijk naar de beurs in Londen. Onze modejournalist David Devriendt ontleedt de geschiedenis van de stoere boots en gaat op zoek naar een verklaring van het terugkerende succes. “De punkspirit komt terug en dat ligt perfect in lijn met het rebelse DNA van Dr. Martens.”
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"