Jeroen Vermeire
Volledig scherm
Jeroen Vermeire © Joel Hoylaerts / Photonews

COLUMN. Journalist Jeroen heeft een bloedhekel aan Smartschool: “Ben ik de enige die er krankjorum van wordt?”

Elke ouder kent net als journalist Jeroen het online platform Smartschool. “Berichtendiarree”, noemt hij het. Let op: Jeroen is geen slechte vader en ook niet tegen een leerlingenvolgsysteem (denkt hij). Maar moeten we niet érgens de grens trekken, vraagt Jeroen zich af. “Ik begin te geloven dat elk scheetje dat zich een weg zucht door de schoolgangen een Smartschoolalert kan zijn.”

 1. COLUMN. Goedele Liekens over het seksuele verlangen dat élke vrouw heeft. “Je wil die penis in je. Nu”
  PREMIUM

  COLUMN. Goedele Liekens over het seksuele verlangen dat élke vrouw heeft. “Je wil die penis in je. Nu”

  “Vrouwen willen gevuld worden. Iets IN zich voelen”, beweert Goedele Liekens. Waar dat gevoel vandaan komt en hoe je de hunkering bevredigt, legt ze piekfijn voor je uit. En daar is véél meer voor nodig dan je denkt: er zijn allerlei lekkere plekjes in de vagina die je met een beetje kennis snel weet te stimuleren. “Zonder dit voel je nauwelijks penisstimulatie.”
 2. COLUMN. Jeroen over de liefde voor zijn zoon (en diens soep): “Met die jongelui van vandaag, daar kan je wat mee”

  COLUMN. Jeroen over de liefde voor zijn zoon (en diens soep): “Met die jongelui van vandaag, daar kan je wat mee”

  “De indruk zou kunnen ontstaan dat ik spijt heb dat ik een nazaat geproduceerd heb.” De wereld lijkt dan wel op hol geslagen, Jeroen vindt toch een lichtpuntje in het alledaagse: soep, het liefst klaargemaakt door zijn zoon Cas. Hij vertelt vol trots over (de band met) zijn zoon en het vertrouwen in de volgende generatie. “Ik zou sterven mocht hij mij ontbreken, ontberen. Letterlijk.”
 1. COLUMN. Jeroen over het formaat van zijn jongeheer: “Ik weet nu, dankzij Goedele Liekens, dat hij oké is”

  COLUMN. Jeroen over het formaat van zijn jongeheer: “Ik weet nu, dankzij Goedele Liekens, dat hij oké is”

  Over de ideale penislengte is al heel wat gezegd en geschreven. Maar mannen praten er zelf zelden over. NINA-columnist Jeroen brengt daar verandering in en neemt - openhartiger dan ooit - zijn eigen exemplaar onder de loep. Hij vertelt over zijn onzekerheden en hoe dat gevoed werd door een nare #MeToo-ervaring, jaren geleden. “Ik beken: bij elke eerste keer met een nieuwe partner spookt die Brusselse avond door mijn hoofd."