Jeroen Vermeiren
Volledig scherm
Jeroen Vermeiren © Joel Hoylaerts / Photonews

COLUMN. Jeroen heeft hét gesprek met zijn tienerzoon. “Hij viste mijn penisring op uit een mandje”

Je maakt het maar mee als ouder: je kind vist een seksspeeltje op en wil er daarna àlles over weten. Jeroen maakte het mee met zijn 13-jarige zoon. Op vijfjarige leeftijd zette ook hijzelf zijn vader ook onder druk al zwaaiend – met een gebruikt nota bene – condoom. Geen ouder die er aan ontsnapt. Maar hoe pakt Jeroen het aan? “‘Papa, masturbeer jij vaak?’ Moet ik ook daar nog een antwoord op verzinnen?”

 1. High school sweethearts Stijn en Inge verloven zich op de speelplaats: “Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!”

  High school sweet­hearts Stijn en Inge verloven zich op de speel­plaats: “Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!”

  Stijn en Inge zijn al drie jaar beste vrienden op de middelbare school, wanneer de vonk op nieuwjaarsavond overspringt. Tien jaar zijn ze het schoolvoorbeeld van ‘highschool sweethearts’, het is dan ook op die speciale plaats dat Stijn Inge ten huwelijk vraagt. “Plots riep de schoolconciërge: ‘Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!’ Betrapt, dacht ik.” Hoeveel Stijn uitgaf aan zijn verloving, verklapt hij ook.
 2. Sandra (52) kan geen hakken dragen tijdens de feesten. Onze ‘fashionfixer’ geeft tips: “Volg de grote fashionista’s”

  Sandra (52) kan geen hakken dragen tijdens de feesten. Onze ‘fashion­fixer’ geeft tips: “Volg de grote fashionista’s”

  Door medische euvels kan lezeres Sandra (52) geen hakken dragen. Jammer vindt ze dat, zeker nu de kerstperiode voor de deur staan. “Ik zoek feestelijke schoenen zonder hak die comfy, maar toch modieus zijn.” Onze ‘fashionfixer’ en moderedacteur David Devriendt weet raad. “Tegenwoordig is het bon ton om met Birkenstocks naar een chic feestje te gaan.”
 3. Gothic look à la Wednesday Addams? Haar make-up artiest verklapt hoe: "Voor de lippen gebruikten we één product"

  Gothic look à la Wednesday Addams? Haar make-up artiest verklapt hoe: "Voor de lippen gebruikten we één product"

  TikTok is in de ban van de nieuwe Netflixreeks ‘Wednesday’, waarin Jenna Ortega de hoofdrol van Wednesday Addams vertolkt. Naast haar iconische dansmoves, passeren ook veel bijzonder beautylooks de revue. Gothicachtige make-up met een smokey eye is hierdoor weer helemaal in trek. De make-upartist die verantwoordelijk was voor de looks in de populaire serie onthulde hoe je die zelf kan recreëren.