Goedele Liekens
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens © Johan Jacobs

COLUMN. Goedele Liekens prijst de ‘x-y-z-methode’ voor koppels die vaak ruziën. “Het werkt écht”

‘Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus’. En dat kan weleens tot knallende ruzie leiden. Nochtans is de oplossing héél simpel, zegt Goedele Liekens, als je met je partner weleens in een discussie belandt à la “Dat doe je àltijd!” “Nu overdrijf je!” “Ach, je begrijpt me niet!” Zelfs het kleinste kind kan dit, zegt de seksuologe. “Het klinkt bijna als babytaal, I know, maar het werkt.”

 1. Wat is jouw ultieme masturbatietip? 40 Vlamingen verklappen: “De vibrator ‘Jouvence’ is next level”

  Wat is jouw ultieme masturba­tie­tip? 40 Vlamingen verklappen: “De vibrator ‘Jouvence’ is next level”

  Wat is jouw ultieme masturbatietip? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 37.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Gebruik de Satisfyer én een gewone vibrator. Laat jezelf een paar keer bijna tot een hoogtepunt komen en ervaar dan de volledige climax.”
 2. Goedele Liekens werd slachtoffer van brutale overval: “Die bandieten pikten zelfs mijn kankermedicatie”
  PREMIUM
  BV

  Goedele Liekens werd slachtof­fer van brutale overval: “Die bandieten pikten zelfs mijn kankermedi­ca­tie”

  Wat een ontspannen skitrip naar Oostenrijk moest worden, werd voor Goedele Liekens (59) een nachtmerrie. Op weg naar de luchthaven werd ze overvallen door twee mannen, die er met haar koffer vandoor gingen, klinkt het in Dag Allemaal. “Toen heb ik iets gedaan waarvan ik altijd tegen mijn dochters zeg dat ze dat nooit mogen doen: ik heb me verweerd.” En Liekens is niet de enige BV die recent slachtoffer werd van een overval. Een overzicht.
 3. Voor eeuwig en altijd: seksuoloog onthult hét geheim voor een langdurige relatie. “Dit zal echt een verschil maken”
  PREMIUM

  Voor eeuwig en altijd: seksuoloog onthult hét geheim voor een langdurige relatie. “Dit zal echt een verschil maken”

  Wist je dat iedereen een liefdestaal heeft? Er bestaan er vijf verschillende en de kans is groot dat je partner een andere liefdestaal heeft dan jij. Dat is vaak dé reden dat jullie ruziemaken of elkaar niet begrijpen. Hoog tijd dus om de liefdestaal van je partner te ontcijferen. Seksuoloog Wim Slabbinck legt uit hoe je dat aanpakt. “Is dit de taal van je geliefde? Ga dan aan de slag met massageolie.”
 1. Terreur op de werkvloer? Zo ga je om met pestgedrag van collega's of je baas. “Ik werkte 16 uur per dag”
  PREMIUM

  Terreur op de werkvloer? Zo ga je om met pestgedrag van collega's of je baas. “Ik werkte 16 uur per dag”

  Het klinkt haast te kinderachtig om waar te zijn en toch gebeurt het dagelijks: pesten op het werk. Zo werd Rita Gielen (59) het slachtoffer van pestgedrag door haar eigen directie. “Het kwam zo ver dat ik in de tuin onder een boom stond met een touw in mijn handen”, getuigt ze. Professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis geeft raad over hoe je als slachtoffer én ledinggevende kan ingrijpen. “Blijf niet zitten met je twijfels.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.