Goedele Liekens.
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens. © Johan Jacobs

COLUMN. Goedele Liekens leert je de ‘g-zone’ te vinden. “Glij binnen tot je wat geribbeld lekkers voelt”

Als seksuologe krijgt Goedele Liekens veel vragen van onwetende Vlamingen. De populairste? Hoe je dankzij de magische g-spot een vrouw kan doen squirten. Nou, Goedele weet perfect waar je die g-zone vindt — want het is méér dan een ‘knopje’ — en hoe je dat gebied precies stimuleert voor optimaal genot. “Geen paniek als je dít voelt: wie zich dan durft te laten gaan, krijgt pure geilheid in ruil.”

 1. Minder jeuk en aangenamer dan een pruik: haarbanden met eigen haar zijn een hit. “Is ook goedkoper”

  Minder jeuk en aangenamer dan een pruik: haarbanden met eigen haar zijn een hit. “Is ook goedkoper”

  Wie getroffen wordt door kanker, de aandoening alopecia of ernstig haarverlies, vindt vaak zijn toevlucht in een pruik. Maar die zit soms niet goed, jeukt of oogt onnatuurlijk. De Nederlandse Sylvia Holstijn vond daar een oplossing voor: een haarband mét eigen haar van de klant. “De haren zien er exact uit zoals de mensen het zelf inleverden. Het ruikt zelfs nog naar hun eigen shampoo.”
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).