Volledig scherm
PREMIUM

Chanel onder vuur door adventskalender van 730€. Beutyredactrice Sophie test er 11 andere, zijn die het wel waard?

Het aftellen naar Kerst is begonnen, en wel graag met een adventskalender. Heerlijk toch: elke dag een stukje geluk van achter een minuscuul deurtje prutsen. Als je waar voor je geld krijgt ten minste, want het internet is furieus over de adventskalender van luxemerk Chanel, waarvoor je een bescheiden 730 euro neerlegt. Gelukkig zijn er genoeg exemplaren op de markt die je geld wel waard zijn. Beautyredactrice Sophie test en vergelijkt er 11 verschillende, voor zowel grote als kleine prijsjes.

 1. Acteur Maxime De Winne (44) vertelt over zijn jeugd: “Als mijn pa nog leefde, zou hij zeggen: ‘Het is toch nog goed gekomen met Maxime’”
  PREMIUM

  Acteur Maxime De Winne (44) vertelt over zijn jeugd: “Als mijn pa nog leefde, zou hij zeggen: ‘Het is toch nog goed gekomen met Maxime’”

  ‘Familie’-acteur Maxime De Winne komt uit een gezin waar de lat erg hoog lag. Hij was een goedlachs kind met véél respect voor zijn ouders, maar durfde toch de grenzen af te tasten. “Ik viel vroeger ook al op iets oudere madammen. Mijn lief kwam me aan school halen met een auto. Dat vond ik wijs.” De plotse dood van zijn vader heeft Maxime ook enorm beïnvloed. “Als ik ooit een gesprek mag hebben met één iemand – dan heel graag met hem. Ik heb hem veel te vertellen.”
 2. In met het oude, weg met het nieuwe? Pra-daddies pronken op de catwalk tijdens de fashionweek in Milaan

  In met het oude, weg met het nieuwe? Pra-dad­dies pronken op de catwalk tijdens de fashion­week in Milaan

  Hoewel modellen nog vaak te wit en dun zijn, doet de modesector steeds meer moeite om inclusiever te zijn. Niet alleen op vlak van huidskleur, gender en lichaamsbouw, maar ook wat leeftijd betreft. De modeshow van Prada in Milaan werd geopend én afgesloten met wel heel opvallende modellen: Jeff Goldblum (69) en Kyle Maclachlan (62). Niet alleen gevestigde waarden binnen Hollywood, maar ook twee acteurs die tonen dat mannen op leeftijd er nog steeds sexy uitzien.
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. “Ze is poeslief en toch blijf je op je hoede.” Psycholoog vertelt hoe je omgaat met ‘frenemies’ op de werkvloer

  “Ze is poeslief en toch blijf je op je hoede.” Psycholoog vertelt hoe je omgaat met ‘frenemies’ op de werkvloer

  Fijne collega’s zijn ontzettend belangrijk voor je werkgeluk. Helaas kan je het niet met iedereen even goed vinden. Met sommige collega’s heb je zelfs een haat-liefdeverhouding: ‘work frenemies’ noemen we dat. Psycholoog Roos Wolterling legt uit hoe je die types herkent en hoe je vermijdt dat het tot een haatverhouding zonder liefde komt. “Er is geen wet die verbiedt dat je jezelf laat gelden op de werkvloer.”