Zoveel krijgen de Kardashians betaald voor één Instagrampost

getty
Dat de familie Kardashian zich niet al te veel financiële zorgen moet maken, wist je waarschijnlijk al. We vertelden jullie eerder al hoeveel Kim op haar bankrekening heeft staan, en nu is naar buiten gekomen hoeveel zij en haar zussen verdienen met één simpele Instagrampost. Opgelet: val niet van je stoel bij het lezen van dit artikel.

Wij posten ook wel eens een foto van een cappuccino of onze vakantie op Instagram, alleen verdienen de bekendste realitysterren ter wereld daar in tegenstelling tot ons ook nog eens een aardige duit mee. Volgens Michael Heller, de CEO van het digitale marketingbureau Talent Resources dat commerciële deals regelt voor de familie, hebben sommige merken maar liefst 500.000 dollar over om gezien te worden door de 95 miljoen volgers van Kim.

Zussen Khloé en Kourtney krijgen gemiddeld dan weer 250.000 dollar voor een gesponsorde post. Kendall en Kylie zijn de laatste tijd erg in trek en vragen zo'n 400.000 dollar per post. Volgens Heller vormen Instagramposts nu 25% van hun inkomen, en volgens de man gaat dat in de toekomst alleen maar toenemen.
6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Yesmina Hamiani

  Van de pot gerukt! Die krijgt een huis per online foto??! Die wereld (showbizz) is ronduit verwerpelijk. En of ze mooi is? Zo lopen er duizenden rond!

 • Gun A

  Just verslikt in mijne boterham

 • Davy Loos

  Zieke wereld. Op elk vlak wordt de walgelijke aard van de mens getoond. Is het niet door de ontspoorde wereldleiders zoals Erdogan, Kim Jong-Un of Trump, dan is het door de degoutante bedragen die wereldsterren in hun schoot krijgen geworpen om eigenlijk niks te doen.

 • Gregory Maurisse

  Waaaw weer zeer zuurverdiende centjes

 • wendy nuyts

  1woord:schandalig