OPROEP. #Kleeduopinuwkot: hoe ga jij gekleed naar het (thuis)werk?


Anke Michiels

“Ik ga werken, jongens. Tot vanavond!”

Nina-journaliste Anke Michiels

Nu we massaal thuiswerken - en geen kat ziet wat we die dag aan hebben - is de verleiding groot om te kiezen voor comfort: van losse joggingbroek over geruite pyjama tot lelijke legging. Maar wat als we ons ook in lockdown elke dag aankleden alsof we naar het werk gaan? Is dat beter voor onze moraal? Wij denken absoluut van wel.  

Elke dag een leuke outfit aantrekken is goed voor je. Samen met HLN wil nina.be een werkpunt maken van mentaal welzijn, allemaal #samentegencorona. 


Stuur daarom een foto van je quarantaine-outfit naar nina@hln.be en schrijf erbij wat het met jou doet, onder de hashtag #kleeduopinuwkot. Nina-journaliste Anke geeft alvast het goede voorbeeld.
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Erik Audenaert

  Als je thuiswerk doet kan je zelfs volledig naakt rondlopen .

 • Axel Marckx

  Thuiswerken is toch puur genieten? Een uur langer kunnen slapen, geen file, geen stress, niet eens in de kast moeten gaan zoeken wat je nu weer alweer moet aantrekken. En wat mij betreft is dat dus in jogging, als het wat warmer weer is in korte broek en als het hoogzomer is gewoon naakt.

 • marc de Volder

  Ben bewakingsagent en doe nu thuiswerk. De ene dag bewaak ik de keuken,de andere dag de drie slaapkamers en vandaag de badkamer. Vandaag met hond met muilband. Want als hond geen muilband draagt,en dat showvolk van Binnenlandse Zaken doet controle moet ik 1500 euro boete betalen.

 • Kirsten Hershe

  Ik loop dagelijks opgekleed rond of net het tegendeel als een enorme sloddervos. Hangt af van mijn gemoedstoestand en ik trek mij niks aan van wat anderen zeggen. Maar moet eerlijk toegeven dat ik mij wel veel beter voel in een super vrouwelijke outfit op naaldhakken dan in een jogging met crocs eronder. Straks een wandeling maken en dan trek ik mijn outdoor outfit aan met een paar stevige wandelschoenen eronder.

 • Tom De Bondt

  Laat ons het enige voordeel dat we hebben in deze zure tijden nu niet ontnemen. Lekker in de joggingsbroek en weg met de videocalls, welkom gewone conference!