Het motto van Kathleen Stinckens: "Recht in de spiegel"

Nathalie Samain
Elke week geeft een bekende Vlaming ons zijn levenswijsheid mee.

“Soms ga ik echt recht voor de spiegel staan en vraag ik of ik kan leven met de vonnissen die ik die dag uitgesproken heb. In mijn job moet ik veel beslissingen nemen. Tijdens een zitting handel ik ongeveer zeventig dossiers af op een voormiddag. Bovendien beslis ik alleen, zonder daar veel tijd voor te krijgen. De beslissingen die ik neem, hebben vaak een grote impact op het werk- en privéleven van mensen. 

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Buyck

    Ja het is uitermate eerlijk dat een rijke snelheidsduivel vrijstelling krijgt ondanks géén schuldinzicht... Rijk genoeg om in elk voertuig een volgsysteem te installeren en onderhouden... Geen schuldinzicht en 'geen boete' want mevrouw reed slechts één keer te snel. Ik reed ook één keer te snel... toch moest ik betalen. Ik heb wél schuldinzicht voor 53 euro.

  • Marc Van der Vloedt

    Gelukkig heeft ze veel hulp en ontlasting van de GAS Gestapo.De NEO democratie waar geen rechters en weerwoord meer nodig zijn voor het gepeupel !