Ga naar de mobiele website
^ Top

"Ik stuurde mijn baas een naaktfoto" en meer gênante blunders op het werk

thinkstock
Je denkt misschien dat jij al een moeilijke maandag hebt. Maar het kan altijd erger. Om die bittere pil van de startende werkweek te verzachten, trakteren wij graag op een portie pijnlijk gênant leedvermaak. Van per ongeluk naaktfoto's sturen tot betrapt worden op stiekem elders solliciteren: werknemers delen de meest gênante e-mailblunders die ze al maakten op het werk.

Whisper is een website waarop mensen ondere andere anoniem hun stiekeme geheimpjes, gênante momenten of blunders delen. Ideaal om een eigen baaldag te relativeren, want er zijn er altijd wel die een nog ergere maandag hebben dan jij. Zoals deze werknemers bijvoorbeeld, die met één klik op de verkeerde knop permanente gezichtsschade opliepen op de werkvloer.

Verkeerde geadresseerde

"Een héél opwindend berichtje met dirty talk dat voor mijn lief was bedoeld, stuurde ik per ongeluk naar mijn baas. Ik denk dat ik een nieuwe job moet zoeken."

"Ik stuurde per ongeluk een naaktfoto naar mijn baas."

"Vandaag stuurde ik per vergissing een audiofragment naar mijn chef waarin ik zeg dat ik mijn job haat. Dankuwel, iMessage."

"Een foto van mezelf in lingerie en met handboeien aan kwam onbedoeld bij mijn baas terecht. Waar is die nieuwe job?"

Kleine (tik)foutjes

"Nog nooit zoveel gêne gevoeld dan wanneer ik per ongeluk een kus zette onder een sms naar mijn baas."

"Ik stuurde vandaag een mail naar mijn collega Susanne, en ik noemde haar per ongeluk Sushi."

"Naar een klant stuurde ik de foute bijlage, met alle info over de andere klanten in. Ik verdien het om ontslagen te worden."

"Ik sloot mijn professionele email af met "xxx" uit automatisme. Zo jammer dat je mails niet kan terugroepen als je ze eenmaal verzonden hebt."

"Ik beëindigde mijn mail met "retards" (idioten, red.) in plaats van "regards" (groeten, red.)

"Ik was op zoek naar een nieuwe job, en stuurde mijn cv rond via mijn openbaar werk e-mailadres."

Gewoon gênant

"De dronken versie van mezelf stuurde een foto van een stuk kaas naar mijn collega's, als antwoord op het voorstel voor een teambuilding. Ik bedoelde daarmee dat de e-mail zo cheesy was. Dat wordt leuk om uit te leggen op het werk morgen."

"Ik gebruikte de microfoonknop van mijn smartphone om een sms te typen naar een collega, in de veronderstelling dat die spraak in tekst zou worden omgezet. In plaats daarvan kreeg hij een heel gênant, overdreven gearticuleerd audiobericht van mij."

"Een van mijn studenten stuurde een foute bijlage door, en in plaats van zijn thesis kreeg ik een zelfgeschreven verhaal met alle personages uit Harry Potter. En ik vind het heel erg goed. Ik zou eigenlijk thesissen moeten verbeteren, maar ik zit al aan hoofdstuk drie."

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Gesponsord

Meld een bug