Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

‘Brozilian wax’ voor mannen is in opmars. “Vooral jongeren laten hun haar verwijderen”

Het hoogseizoen van de Brazilian wax is aangebroken. Vrouwen laten hun gevoelige delen gronding onder handen nemen vooraleer ze op vakantie vertrekken. Maar kende je de brozilian wax al? Ook mannen vinden steeds vaker hun weg naar de schoonheidsspecialist, sans gêne. “Tien jaar geleden hadden we bijna geen enkele mannelijke klant.”

  1. Get Ready! licht toe waarom zoveel boysbands splitten: “Jimmy zong het meest. Dat zorgde voor discussies”

    Get Ready! licht toe waarom zoveel boysbands splitten: “Jimmy zong het meest. Dat zorgde voor discussies”

    De populaire Zuid-Koreaanse groep BTS gaat uit elkaar. Daarmee dikt de waslijst aan gesplitte boysbands verder aan. Een band gaat nooit stuk, zongen de jongeheren van X!NK, maar klopt dat wel? Wij vroegen aan Get Ready! wat er zich achter de schermen van de boysband afspeelt. “Iedereen was zo bezig met zijn ego. We bekeken zelfs welk lid de meeste post kreeg.” Een prestatiepsycholoog licht de tol van de boysband toe. “Lid zijn is topsport.”
  2. Britse pers tipt Antwerpen en 9 andere Europese bestemmingen als meest aangenaam voor LGBTQ+-gemeenschap

    Britse pers tipt Antwerpen en 9 andere Europese bestemmin­gen als meest aangenaam voor LG­BTQ+-gemeen­schap

    Tijdens de zomervakantie ligt de wereld niét aan ieders voeten. Een recente studie toont dat 71 procent van LGBTQ+-reizigers al ongemakken ervoer op vakantie vanwege hun geaardheid. 61 procent kiest dan ook een bestemming op basis van hun veiligheid en welzijn. Maar er is goed nieuws, want de Britse krant ‘The Guardian’ zocht en vond 10 LGBTQ+-vriendelijke bestemmingen in Europa.