Elise en Sylvia.
Volledig scherm
PREMIUM
Elise en Sylvia. © Nathalie Samain


COLUMN. Sylvia Van Driessche over ‘mom guilt’ en het belang van onzin: “Mannen zijn goed in dingen doen die nul zin hebben”

Sylvia Van Driessche (45) trekt de wisselcolumn met hartsvriendin Elise Crombez (39) op gang. Ze pleit ervoor om genoeg tijd te serveren voor onzin. En daarvoor gaat ze het liefst naar Amerika: “In de States zijn ze namelijk ontzettend goed in onzin, je kan er bijvoorbeeld een reeks bekijken waarin celebs spicy kippenvleugels eten.”  Toch is tijd voor jezelf nemen niet altijd even simpel in combinatie met een gezin. “Wil je een blije mama, of geen blije mama?”

  1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
    TV

    RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

    Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.