Maarten De Bouw
Volledig scherm
© Maarten De Bouw

Bo renoveerde haar hoeve en ging voor gewaagd, kleurrijk en excentriek interieur: “Ik speel niet op safe”

Als het aan haar ligt, zou Bo’s interieur er nog een stuk kleurrijker en uitbundiger uitzien. Maar nu al is het een geweldig kijkstuk waar (bijna) alleen met tweedehandsmeubels en -decoratie overal originele composities zijn gemaakt. Ze geeft een rondleiding in haar excentrieke, gerenoveerde hoeve. “Ik hou van het eclectische: een fijne mix van antiek tot space age.”

 1. Wijnen in de westhoek of de hoogte in in Hoogstraten: 4 uitstapjes in eigen land om met z'n tweetjes te doen

  Wijnen in de westhoek of de hoogte in in Hoogstra­ten: 4 uitstapjes in eigen land om met z'n tweetjes te doen

  Quality time met je bestie, kind(eren) of partner verdiept jullie band. En om te genieten met de grote G hoef je het niet altijd ver te gaan: ons land bezit héél wat verborgen parels. Je hoeft ze niet zelf te gaan zoeken, wij stelden voor jullie enkele pasklare uitjes samen. Van activiteiten tot niet te missen hotspots - maak er anders meteen een weekendje van? “Eenmaal aangekomen doe je je tegoed aan een gigantische omelet. Zo een waar je dagen mee gegeten hebt.”
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 1. Valérie toont haar bijzondere flat in Hasselt: “Eclectisch, maar het groen houdt alles samen”

  Valérie toont haar bijzondere flat in Hasselt: “Eclectisch, maar het groen houdt alles samen”

  Hoewel ze nog maar 25 was, kon Valérie (nu 28) niet wachten om een eigen appartement te hebben. Ze wilde een plek om er eindelijk al haar interieurideeën uit te werken. Nadat zij en haar man hun flat in Hasselt renoveerden, deed ze alles waar ze van droomde met dat blanke canvas. “Patroontegels, rotan, riet, planten, goudtoetsen, landelijke accenten: het is een wilde mix geworden.”
 2. Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”
  PREMIUM

  Hun liefde voor motoren brengt Yasha en Angie samen: “Als mijn toekomst niet met haar is, dan met niemand”

  Wanneer Angie valt met haar motor, gaat ze om een bus kettingvet waar Yasha werkt. Aantrekking tussen de twee motorliefhebbers is er meteen. “Ik vond Yasha een streling voor het oog, ook al toen ik nog in een relatie zat. Hem terugzien liet me sprakeloos achter, van zijn glimlach kreeg ik het warm.” Tijdens hun eerste date, een wandeling, neemt Yasha allesbehalve gas terug. “Toen hij het woord soulmate liet vallen, benoemde hij het gevoel dat ik maar niet kon beschrijven.