Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Bijna helft van de Vlamingen stoort zich aan hun partner in de auto: “Als ik wil helpen, raakt ze gefrustreerd”

“Moet je nu echt zo vloeken?” Of: “Rijd eens wat rustiger!” Een autorit met je partner levert soms de nodige discussies op. Maar liefst vier op de tien Vlamingen storen zich aan het rijgedrag van hun wederhelft, zo blijkt uit onderzoek. Opvallend is dat vooral vrouwen zich ergeren. Jirina (27) en Glenn (29) en Jana (29) en Jasper (32) delen hun frustraties in de auto. 

 1. “Ik mag haar niet meer aanraken.” Sinds Vera kanker kreeg, wil ze geen seks meer. Seksuoloog geeft advies
  PREMIUM

  “Ik mag haar niet meer aanraken.” Sinds Vera kanker kreeg, wil ze geen seks meer. Seksuoloog geeft advies

  Sinds Vera (54) borstkanker overwon, is ze niet meer de oude in haar liefdesrelatie met Marc (56). “De ene keer pakt ze me vast en ‘herleef’ ik als man. De dag erna is het van ‘Ik kan het niet meer. Ik heb geen goesting in seks. Ik kan jou niet meer geven wat je nodig hebt’. Maar ik verlang intens naar haar.” Wat kan je doen als koppel wanneer een zware levensgebeurtenis de intimiteit doodt? Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad én een praktisch doetip.
 2. Radiopresentatrice Anke Buckinx beantwoordt 9 stoute vragen: “Ik ben zat na drie slokjes cava”

  Radiopre­sen­ta­tri­ce Anke Buckinx beant­woordt 9 stoute vragen: “Ik ben zat na drie slokjes cava”

  Wie naar de ochtendshow op radio Joe luistert, weet dat presentatrice Anke Buckinx (41) barst van de energie. Maar tegelijk worstelt het spring-in-'t-veld met een chronisch slaaptekort. “Soms ben ik ’s avonds zo kapot dat ik in bed kruip mét make-up en zonder mijn tanden te poetsen.” Stellen we Anke zeven stoute vragen, van ergste kater tot slechtste beslissing, dan wordt meteen duidelijk hoe voluit ze leeft — en soms een tikkeltje impulsief. “Het is daarna nooit meer goed gekomen met mijn kapsel.”