thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Bewezen: wie veel sportselfies neemt, is narcistisch

Heb jij tegenwoordig ook het gevoel dat die uren in de fitness pas écht tellen als je er een foto van op het wereldwijde web zwiert? Je bent niet alleen. We posten massaal fitnessfoto's en loopselfies. Al blijkt nu dat mensen die hun sportprestaties online plaatsen diep vanbinnen vooral narcistische trekjes hebben.

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 2. Handgeschilderde Albert Heijn-sneakers van Marlies (32) gaan viraal: “Mijn coronahobby is helemaal uit de hand gelopen”

  Handge­schil­der­de Albert Heijn-snea­kers van Marlies (32) gaan viraal: “Mijn coronahob­by is helemaal uit de hand gelopen”

  Op Instagram en TikTok gaan momenteel handgeschilderde Albert Heijn-sneakers viraal. De Nike Airs zijn afgewerkt met het kenmerkende AH-logo. De wit-blauwe schoenen met oranje kleuraccenten hebben aan de zijkant een barcode, verwijzend naar de bonuskaart van Albert Heijn. Marlies van Renswou (32), de maker van de originele sneakers, kan zelf amper geloven dat de schoenen zo gegeerd zijn: “Dit is eigenlijk mijn coronahobby. Ik had nooit verwacht dat het zo uit de hand zou lopen.”
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek