Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Beter slapen doe je zo: 5 topboeken om te lezen voor het slapengaan

Uit een recent onderzoek naar het slaapgedrag bij HLN-lezers blijkt dat we maar moeilijk in slaap vallen. En als we ’s avonds in bed nog even willen ontspannen voor het slapengaan, grijpen we massaal naar onze smartphone of tablet. Nochtans kan je – aldus slaapexperts – maar beter de schermpjes uit je slaapkamer bannen en beter naar een goed (en oké, niet al te spannend) boek grijpen. Check onze boekentips, leg die smartphone weg en nestel jezelf knus in bed met wat ontspannende lectuur.

0 reacties

 1. Psycholoog over de voor- en nadelen van zelfhulpapps: “Een jaarabonnement kost amper 60 euro, minder dan één sessie bij een therapeut”
  PREMIUM

  Psycholoog over de voor- en nadelen van zelf­hulpapps: “Een jaarabonne­ment kost amper 60 euro, minder dan één sessie bij een therapeut”

  Anno 2021 komen mensen er vaker openlijk voor uit als ze zich niet goed in hun vel voelen.“Mensen durven meer hulp te zoeken dan vroeger en zijn daar ook open over”, stelt klinisch psycholoog Tom Van Daele. Het enige probleem: er zijn ellenlange wachttijden voor therapie en het prijskaartje is niet min. Dus schieten zelfhulpapplicaties als paddestoelen uit de grond. Sommige mensen lijken hiermee geholpen. Is het echt een goed alternatief, of is het toch oppassen geblazen? Psycholoog Tom Van Daele licht toe.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw