Belgische chocoladewinkel is één van de 15 gelukkigste plaatsen ter wereld

instagram @ask.miz
De Amerikaanse televisiezender CNN maakte een lijst met 15 plaatsen op de wereld waar je het gelukkigst zou zijn. Wij moeten gelukkig niet te ver reizen om één van die plaatsen te bezoeken. De Mary chocoladewinkel in Brussel scoorde een plaatsje op de lijst.

Het is bewezen dat je van chocolade gelukkig wordt. Niet alleen omdat het erg lekker is maar ook omdat er een stof inzit die je oprecht gelukkig maakt. CNN is blijkbaar ook een enorme chocoladeliefhebber benoemde de chocoladewinkel van Mary in Brussel als één van de 15 gelukkigste plaatsen ter wereld.

De chocoladewinkel van Mary Delluc op de rue Royale in Brussel kreeg een plaatsje op de bijzonder gevarieerde lijst. Volgens CNN is Mary een echte chocoladepionier. Je kan er dan ook al bijna een eeuw 'kleine hapjes geluk' kopen. Naast Mary zijn er dus nog 14 andere bijzondere plaatsen waar jij je op en top gelukkig zal voelen. Het reuzenpanda reservaat in China en Health Land Spa & Massage in Bangkok zijn daar twee voorbeelden van.

Instagram post by Asuka Mizushina * Apr 18, 2017 at 12:13pm UTC

11 Likes, 4 Comments - Asuka Mizushina (@ask.miz) on Instagram: ". ≪ ベルギー ショコラティエ巡り ≫ @ Mary ベルギーの王室ご用達のショコラティエのひとつ!ベルギーにしかないお店◎ お店の雰囲気もチョコレートも 上品すぎました。言葉が上手く喋れない..."