JORDAN COUCHE
Volledig scherm
PREMIUM
© JORDAN COUCHE

Anne en Claudes liefde begon als een tienerromance op afstand. “Toen hij van die trein stapte, was ik helemaal zeker”

Op haar vijftiende ontmoet Anne (69) haar ware liefde, Fransman Claude (70). Niet in het echt, wel via brieven die ze uitwisselen met elkaar, een jaar lang. Maar de vlinders vermenigvuldigen zich tot ondraaglijke aantallen en de twee besluiten elkaar op te wachten op een perron in Brussel. “Ik had haar een foto van mezelf met ontbloot torso gestuurd. Anne stuurde een foto terug op A4-formaat. Ik ben daar en dan als een blok voor haar gevallen. J’étais fou d’amour. Gek van liefde.”

 1. Ruben vraagt Genny ten huwelijk op haar favoriete plek op Ibiza. “Het duurde zo lang voor hij dé vraag stelde”

  Ruben vraagt Genny ten huwelijk op haar favoriete plek op Ibiza. “Het duurde zo lang voor hij dé vraag stelde”

  De Italiaanse Genny en Ruben zijn al jaren vrienden wanneer de vonk tussen hen overslaat. Dat ze allebei graag willen trouwen, staat buiten kijf. Wanneer Genny op een druilerige ochtend wakker wordt naast een bos bloemen met de boodschap‘Let me take you on an adventure’, wacht haar de verloving van haar leven. Hoe Ruben alles organiseerde en hoeveel hij betaalde voor zijn grootse aanzoek, verklapt hij ons ook.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 3. Ludieke wedstrijd gaat op zoek naar lelijkste Belgische website: welke vind jij het grootste gedrocht?

  Ludieke wedstrijd gaat op zoek naar lelijkste Belgische website: welke vind jij het grootste gedrocht?

  Het doel van websites? Informatie verschaffen. De look en feel zijn eerder secundair, dus de ene instelling, organisatie of onderneming schenkt er al wat meer aandacht aan dan de andere. Met als gevolg dat er héél wat spuuglelijke sites op het net circuleren. Om dat op ludieke wijze in de verf te zetten, is er de ‘Ugly Belgian Websites’-wedstrijd. Voorlopig kanshebbers voor de winnende titel zijn Urbanus, de website van de rommelbeurs en die van Frank Deboosere, maar je kan ook zelf nog nominaties insturen.
 4. HOROSCOOP. Succes voor single Ram en fysieke ongemakjes voor Maagd: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Succes voor single Ram en fysieke ongemakjes voor Maagd: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijk voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of in de liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Omdat planeet Jupiter dwarsligt, heb je deze week weinig zelfvertrouwen in de liefde, Weegschaal.”