Ankes column: “Hoe meer foto’s er door onze handen glijden, hoe duidelijker: man is ouder, maar beter”

Britt Guns
Hoe hou je een huishouden, een relatie en me-time overeind? Het leven zoals het is als je veertiger bent: journaliste Anke vertelt.

Tromgeroffel! Man en ik zijn binnenkort twintig jaar samen. “Dat is één vijfde van een eeuw! Twéé decennia!”, zeg ik tegen de zonen die zich afvragen waarom het alweer over onsmakelijke dingen moet gaan tijdens het avondeten. Ze weten wel dat hun ouders ooit verliefd geworden zijn op elkaar, en sindsdien het bed delen, maar alle verdere details vinden ze al snel goor en totaal onverantwoord.

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sobek Wessels

    Heel mooi maar het egoisme en narcisme dat gepromoot wordt op sociale media en internet zorgen ervoor dat zulke relatie's een minderheid zullen worden ! Dit is de IK generatie als IK het maar goed heb , Als IK mijn zin maar krijg ezv ... Je ziet het toch overal die Hebzucht , we geraken als mensheid nergens meer uit en geraken het niet eens over belangerijke zaken zonder het IK of MIJN woord !