Het Badesofa badkussen
Volledig scherm
Het Badesofa badkussen © Badesofa

Altijd een stijve nek in bad? Met dit handige hebbeding los je dat zo op

Doet er na een lange dag iets meer deugd dan een ontspannend bad? Je spoelt de zorgen letterlijk van je af, je spieren komen los door het warme water. Alleen: hoe leg je je hoofd op een comfortabele manier neer? Een badkussen vormt de oplossing. Ze bestaan al langer, maar worden steeds mooier. Zoals de Badesofa, een pareltje voor in je badkuip. 

  1. Deze tweedehands jurken zou de NINA-redactie dragen als ze (opnieuw) trouwen. “Nu durf ik wel te kiezen voor een elegante sleep”

    Deze tweede­hands jurken zou de NI­NA-redactie dragen als ze (opnieuw) trouwen. “Nu durf ik wel te kiezen voor een elegante sleep”

    Tweedehands trouwjurken zijn in opmars. Her en der verschijnen nieuwe initiatieven die pre-loved kleedjes verkopen en zelfs op Vinted vind je sinds kort een hele selectie. Maar hoe kies je op eigen houtje de juiste outfit? Een deel van onze NINA-redactie stapte al in het huwelijksbootje en weet waarop te letten. Valérie heeft geleerd dat tule een no-go is op de dansvloer, Nathalie tipt een top- en rokcombinatie voor wie geen fan is van de klassieke bruidsjurk. Dit zijn alle favorieten, de ene al wat budgetvriendelijker dan de andere.