Bestron / Stadler Form
Volledig scherm
© Bestron / Stadler Form

Afkoelen tijdens de hittegolf? Deze 8 ventilatoren staan stijlvol in je interieur

De eerste hittegolf van het jaar is aangebroken. Dat betekent zweten à volonté. Als je geen airco in huis hebt, is een ventilator de ideale oplossing. Alleen staat zo’n standaard zilveren stok niet altijd even mooi in je interieur. Gelukkig zijn er ook verschillende modieuze exemplaren te vinden. Dit zijn onze acht favorieten.

 1. 16.000 euro voor het hele interieur: zo verbouwde Julie het busje waarmee ze op reis gaat. “Ik mis alleen een bad”
  PREMIUM

  16.000 euro voor het hele interieur: zo verbouwde Julie het busje waarmee ze op reis gaat. “Ik mis alleen een bad”

  “Ik parkeer mijn ‘hotelkamertje’ in de stad en hoef niet in te pakken of uit te checken.” Vlamingen trekken massaal naar het buitenland in omgebouwde busjes. ‘Vanlife’ heet dat, zelfs ex-K3 Josje Huisman is eraan verslingerd. Onderneemster en interieurfanaat Julie Motoi (33) richtte voor zichzelf een compact busje in dat ook voor citytrips kan dienen. Ze deelt details over het bouwproces en haar tips en budget. “Het was echt puzzelen met de ruimte.”
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 3. Liesje en haar gezin doen huizenruil en gaan zo quasi gratis op vakantie. “Dat thuisgevoel op reis is onbetaalbaar”
  PREMIUM

  Liesje en haar gezin doen huizenruil en gaan zo quasi gratis op vakantie. “Dat thuisge­voel op reis is onbetaal­baar”

  Een citytrip naar Kopenhagen, leven als een god in Frankrijk (in villa mét zwembad) en een lange reis naar de Noorse fjorden met prachtige vergezichten. Liesje (36) en haar gezin doen al zes jaar aan huizenruil. Een atypische, maar extreem goedkope manier om te reizen die zorgelozer verloopt dan je denkt. Liesje legt haarfijn uit hoe huizenruil in zijn werk gaat. “In Noorwegen waren we even van onze melk: terwijl wij in luxe baadden, zaten de Noren in onze ‘gewone’ Belgische woning.”